Autostol.dk

Fra bloggen

Maxi Cosi Rubi XP

maxi-cosi-rubi-xp

Rubi XP er en autostol for gruppe 1, der er børn i alderen ca. 9 måneder til 4 år (9-18kg). Rubi XP sikrer god komfort for barnet, samtidig med god sikkerhed.

Rubi XP har i alt 4 forskellige sidde- og hvilepositioner, så dit barn kan få en afslappet køretur. Samtidig kan hovedstøtten justeres, så den følger med, når dit barn vokser. Hovedstøtten har i alt 7 forskellige positioner. Men det er ikke kun hvilepositionen og hovedstøtten, der kan justeres, også selen kan nemt justeres og Rubi XP giver med de forskellige justeringsmuligheder en god komfort.

Rubi XP monteres med bilens 3-punktssele, så du behøver ikke Isofix eller andet for at bruge Rubi XP i din bil.

Barnet sættes fast med en 5-punktssele i autostolen. Rubi XP er udstyret med en selekrog i hver side af autostolen, som selen kan sættes fast i, når barnet sættes ned i autostolen. På den måde, er det nemmere at spænde barnet fast i stolen, da du ikke skal holde selen væk, imens barnet sætter sig ned i stolen.

Rubi XP har god sidekollisionsbeskyttelse, i form af Side Protection systemet.

Barnet sidder forholdsvis højt i autostolen, så det er nemt for barnet at kigge ud af vinduet. Det er specielt en fordel, hvis dit barn nemt bliver køresyg.

Rubi XP er lavet i letvægtsmateriale og vejer kun 9,1kg, hvilket gør det nemt at flytte autostolen mellem flere biler. Monteringen med 3-punktsselen og er også enkel og på den måde er Rubi XP en fleksibel autostol.

ADAC test resultat for Maxi Cosi Rubi XP

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
52 ★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.