Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Kio i-Size Select

Recaro Kio i-Size Select er Recaro Avans storebror. Kio er den naturlige efterfølger, når dit barn er blevet for stort til Avan autostolen. Det betyder, at du kan sætte dit barn i stolen, fra det er omkring 3 måneder gammel og op til, det bliver cirka 4 år. Både Kio og Avan er en del af et modulsystem, så det giver flere gode kombinationsmuligheder.

Recaro Kio i-Size Select er en prisvindende autostol, som sammen med Avan har vundet prisen som Årets Produkt ved det anerkendte Plus X Awards. Baggrunden for den flotte pris skal ses i design, innovation, sikkerhed og brugervenlighed. Det er med til at gøre den pågældende pris særligt attraktiv.

Recaro Kio i-Size Select har et flot design, og så er sikkerheden helt i top. Det er en meget funktionelt autostol, hvis patenterede Hero-selesystem sørger for den perfekte pasform og den meget høje grad af sikkerhed. 5-punkts-selesystemet og den regulerbare hovedstøtte gør noget ekstra godt for sikkerheden og brugervenligheden.

Alt i alt får du en virkelig god, sikker og brugervenlig autostol til det barn, som er vokset ud af Recaro Avan. Hertil kan bruges den samme smarte Base, som også er en del af det samme modulsystem. Det er ret fornuftigt og praktisk. Det kan både spare dig for nogle udgifter og bruge elementerne i forskellige kombinationer.

Bestil gerne din nye Recaro Kio i-Size Select med det samme, så har du det klar til den dag, hvor dit barn bliver for stor til Recaro Avan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.