Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Monza Nova 2 Seatfix

Monza Nova 2 Seatfix fra Recaro er en autostol for børn i alderen ca. 3 til 12år. Monza Nova 2 Seatfix sikrer optimal sikkerhed, og god komfort for barnet.

Monza Nova 2 Seatfix er udstyret med god sidekollisionsbeskyttelse, der reducerer energien i tilfælde af en sidekollision. Hovedstøtten er lavet til at beskytte hoved og nakke på den bedst mulige måde. Samtidig kan hovedstøtten justeres i 11 trin, så den følger med, når barnet vokser.

I 2013 fik Monza Nova 2 Seatfix et samlet testresultat på 70 %, hvilket viser, at det er en god og sikker autostol. Testresultatet svarer til 4 ud af 5 stjerner, hvor autostolen blandt andet fik 4 ud af 5 stjerner for sikkerhed.

Autostolen er også komfortabel for barnet. Skummet tilpasser sig barnet, og giver på den måde den bedste komfort.

Monza Nova 2 Seatfix har, som navnet siger, integrerede Isofix-kroge og skal derfor installeres med Isofix. I autostolen spændes barnet fast med bilens 3-punktssele. Monza Nova 2 findes også i en version uden Isofix, hvor autostolen alene monteres med bilens 3-punktssele.

Monza Nova 2 Seatfix er også en innovativ autostol. Der er integrerede højtalere i hovedstøtten, så barnet kan høre musik under køreturen. Der er samtidig også en lille lomme i siden af autostolen, hvor der kan ligge en MP3-afspiller eller en mobil.

ADAC test resultat for Recaro Monza Nova 2 Seatfix

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
70 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.