Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Monza Nova Evo Seatfix

Monza Nova Evo Seatfix er en autostol beregnet til brug af børn mellem 3 og 12 år. Det er en smart børneautostol som har mange fordele at byde på, og som forbliver ideel for børn i aldersgruppen. Det er en stol med god komfort, højt niveau af bekvemmelighed samt et godt ventilationssystem, som gør autostolen eksemplarisk i ethvert vejr og på lange bilture.

Komfort som vokser med barnet

Denne stol er optimeret til brug af børn i alderen 3 til 12 år, og kan understøtte 15 til 36 kg. Sædet kan justeres så det passer til barnets voksende ryg. På den måde sikrer du dig, at barnet fortsat vil sidde bekvemt, som det vokser.

Ryglænet kan let justeres og vil ikke blot sikre en behagelig køretur, men også en sikker én af slagsen. Ryglænet beskytter både hoved, nakke og ryg, og netop fordi disse 3 punkter er så vitale, er det vigtigt at have et justerbart ryglæn.

Et barnesæde med mange muligheder

Monza Nova Evo Seatfix fås i 4 forskellige farver, så du kan give dine børn lige den farve de ønsker.

Man kan også tilkøbe et Air Mesh Cover til stolen. Det giver endnu bedre beskyttelse på varme dage, og gør det mere komfortabelt at sidde i bilen, mens solen bager. Coveret kan vaskes ved op til 30 °C.

Designet med et barns fysiologi i sinde

Sikkerhed og komfort er begge vigtige, når man skal købe autostol. Derfor er denne model spækket med funktioner og udstyr som arbejder for at optimere disse aspekter.

Barnestolen er polstret med ergonomisk skum, et sæt med faste, behagelige armlæn, indbygget luftcirkulationssystem, så længere køreture kan forblive en god erfaring, samt Seatfix-stik som gør det let at montere sædet i bilen.

ADAC test resultat for Recaro Monza Nova Evo Seatfix

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
70 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.