Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Monza Seatfix

Recaro Monza Seatfix

Recaro Monza Seatfix er en autostol for børn der vejer fra 15 til 36 kg. Den kombinerer tre ting, nemlig design, komfort og sikkerhed. De to sidste, må siges at være de to primære man kigger efter, når man vælger en ny autostol.

Stolen klaret sig desværre ikke så godt i autostol testen (42%) og det er sikkerhedsmæssigt, at der er problemer, hvorfor stolen ikke er det optimale valg for dit barn.

Recaro Monza Seatfix er en af de eneste stole på markedet, der har indbygget højtalere i hovedstøtten. Det er muligt at tilslutte CD, MP3 eller Ipod, og på den måde kan køreturen komme til at gå lidt hurtigere og sjovere for barnet.

Recaro Monza Seatfix monteres let ved hjælp af ISOFIX. Med ISOFIX sikres det også at stolen holdes stabilt, og er mindre udsat ved en ulykke. Såfremt der ikke er ISOFIX fastgøringspunkter i bilen, kan man anvende den almindelige 3-punkt-sele.

Recaro Monza Seatfix er let at tilpasse så den vokser sammen med barnet. Det vil sige at hovedstøtte med mere, kan tilpasses i takt med at barnet vokser. Så man sørger for at stolen passer til barnet, selvom det er blevet større. Dette giver en bedre komfort, men endnu vigtigere en øget sikkerhed.

ADAC test resultat for Recaro Monza Seatfix

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
42 ★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

2 kommentarer

  1. Hej Jørgen,

   Nej det kan jeg desværre ikke. Forsøgte lige at finde informationen på Racaro’s hjemmeside, men fandt desværre intet.

   Ikke andet for end at du må ud og prøve/måle stolen. Det er en som mange autoværksteder forhandler, så måske din lokale har den stående.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.