Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Monza

Recaro Monza

Recaro har lavet Monza, der er en autostol godkendt til børn i alderen 3-12 år. Eller børn i vægtgruppen 15-36 kg. Det er rimelig vigtigt, at man vælger en autostol, der passer til ens barn for, at autostolen skal kunne give en ordentlig beskyttelse. Hvis ens barn derfor ligger ude for vægtgruppen, bør man overveje en anden autostol.

Stolen klaret sig desværre ikke så godt i autostol testen (48%) og det er sikkerhedsmæssigt, at der er problemer, hvorfor stolen ikke er det optimale valg for dit barn.

Et af de tiltag man har lavet for, at forbedre komforten, er et luftcirkulationssystem, som Recaro også kalder ACS. Specielt på lange ture kan det godt blive varmt for barnet, at sidde i autostolen, meningen med ACS er, at det skal gøre det mere behageligt, at sidde længe i autostolen.

Et af de sikkerhedstiltag man har foretaget er ASP. Det er et andet system udviklet af Recaro, der giver en bedre sidebeskyttelse. Det kan være med til, at beskytte barnet bedre hvis man oplever en sidekollision. Dog har dette tiltag ikke påvirker resultatet af autostol testen, da denne stadig er i den lave ende.

ADAC test resultat for Recaro Monza

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
48 ★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

1 kommentar

  1. Nem at montere i bilen, barnet sidder godt i den i vågen tilstand, den er kort i selve sædet og derfor er der god plads i mindre bil til barnets ben. Falder barnet i søvn i stolen er komforten dårlig, da den ikke kan vippes på nogen måde og barnets hoved vil falde forover. Smart med højtaler i stolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.