Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Privia Evo

Privia Evo fra Recaro er en babyautostol for nyfødte til 18 måneder eller fra 0-13 kg. Det er en af de letteste autostole på markedet, da den kun vejer 4,1 kg. Alligevel har den sikkerhed i fokus med deres patenteret system – HERO. Det giver god beskyttelse mod sidekollision.

Stolen kan monteres enten med ISOFIX (hvis den er i den nye Recaro Smart Click base) eller uden ved hjælp af bilens 3-punktssele. Det gør det til en utrolig fleksibel autostol.

Da autostolen kan bruges til nyfødte og børn helt op til 18 måneder, er der ekstra indsatser til nyfødte, som kan fjernes, når barnet vokser sig større. Herudover kan autostolen justeres løbende. På den måde passer den hele tiden optimalt til barnet, hvilket er vigtigt at sikkerhedsmæssige grunde og pga. komfort.

Der er mulighed for at tage autostolen af og påføre den på en række klapvogne. Dog skal du undersøge din klapvogn nærmere, inden du køber den. Dog kan du vælge at benytte den med deres egne klapvogne.

Med hensyn til komfort, er stolen behagelig for barnet at sidde i, desuden er der et behageligt håndtag, når du tager autostolen af og går med den, mens barnet er i den. Når du skal tage den af, så er der et enkelt håndtag bagerst på stolen, som du bruger for hurtigt og effektivt at få stolen fri af basen. Den er superlet at benytte, så I kan hurtigt komme rundt som familie.

ADAC test resultat for Recaro Privia Evo

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
72 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.