Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Smart Click Base

Recaro SmartClick base er en base til din bil, hvor du så klikker din autostol på. Det er en optimeret version og ny model af Recaro fix base. Den monteres med Isofix, som sørger for, at basen holder autostolen på plads. Det er en base, som er lavet til at blive brugt fra nyfødte til ca. 4 år, da den også kan bruges med større Recaro stole.

Den er let at installere med Isofix, da der er indikatorer, som oplyser dig om du har gjort det korrekt. Så den kan installeres med et simpelt klik, og det tager ikke lang tid at sørge for, at denne base er klar til barnets autostol.

Recaro siger selv, at den er optimal med babyautostolen Guardia og Privia Evo, som du kan bruge fra nyfødt baby og til ca. 18 måneder.

Det betyder, at du hurtigt kan montere de to babyautostole til basen, hvor babyautostolene selvfølgelig er bagudvendt, som de skal være for sikkerhed og som de nye EU regler siger.

Så den er en rigtig god base, hvis du er lun på enten Guardia og Privia Evo. Begge autostole får 74% i autostol når de er monteret med Smart Click basen.

Ingen kommentarer

 1. Hej

  Jeg har lige købt en Recaro Guardia og jeg har set i flere hjemmesider at jeg kan bruge Recaro Privia isofix base til netop denne autostol men jeg kommer lidt i tvivl?
  “Hvis svaret er Ja.”

  Hvor stor forskel er der egentligt på Recaro smart click vs Recaro Privia isofix base? Synes de ligner hinanden rigtig meget.

  Mvh
  Peter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.