Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Start 2.0

Recaro Start 2.0

Recaro Start 2.0 er en autostol for dem, der ikke gider købe en ny autostol i takt med at barnet vokser. For med Recaro Start 2.0 har man en autostol der kan bruges fra barnet er omkring 9 måneder til det bliver 12 år. Det gør ikke nødvendigvis stolen dårligere, at den kan bruges alle disse år, bare meget mere praktisk.

Start er let at justere på i takt med at barnet vokser, dette er selvfølgelig nødvendigt når der er tale om en autostol der skal bruges af et barn over en lang periode. Det er dog også vigtigt, at man som voksen sørger for at autostolen er indstillet korrekt, ellers yder autostolen ikke den optimale beskyttelse.

Start har også integreret højtalere i hovedstøtten, hvortil man kan tilkoble CD, MP3 eller Ipod. Det kan være med til at give en bedre oplevelse for barnet.

Recaro Start 2.0 fik desværre ikke det bedste test resultat, hvorfor du med fordel kan se nærmere på nogle af de andre recaro modeller her.

ADAC test resultat for Recaro Start 2.0

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
40 ★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

2 kommentarer

  1. Super comfortabel stol, og det har været vigtigt da vi gerne kører langt på ferie. Den er ikke lavet af plastik og derfor kommer børnene ikke til at svede på ryggen og den slutter godt tæt om barnet så den er nem at sove i. Men vi har kun brugt den fra børnene var over 15 kg. Da de selvfølgelig skal sidde bagudvendt indtil mellem 15 og 18 kg.
    Jeg er sikker på at det har øget vores trafiksikkerhed betydeligt at børnene sidder komfortabelt og derfor ikke bliver umulige på en lang køretur. Den ældste der nu er groet ud af stolen ville slet ikke af med den da han mente at den var meget mere behagelig end at sidde på bilens sæde.

  2. Det er en rigtig lækker stol og min søn sidder rigtig godt i den og den er nem og indstille efter hånden som han vokser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.