Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Tian Elite – Prime

Her får du en luksusmodel af en autostol. Den passer til børn fra ca. 8 måneder og op til ca. 12 år. Ud over stolens øvrige gode kvalitet så har den også den ekstra finesse, at den har sit eget lydsystem. Det er især rart, når I skal køre langt.

Der er tale om en prisvindende autostol. Den fik prisen for vinder af den meget eftertragtede German Design Award i 2021. Den fik prisen inden for kategorien ”Excellent Product Design” til børn og babyer. Den velfortjente og attraktive pris taler sit tydelige sprog i forhold til, hvad du kan vente af stolen.

Recaro Tian Elite – Prime fås i flere flotte farver – og med forskellige typer af stof. Vælg farve og stof efter behag.

Recaro Tian Elite – Prime er forsynet med det patenterede Hero-selesystem, som er en 5-punkts-sele. Det gør den nem at placere rigtigt, og det giver barnet den bedste siddekomfort. Desuden betyder det en øget sikkerhed.

Alt i alt får du her en autostol af meget høj kvalitet, som kan vokse med barnet. Det er velegnet til at bruge, lige til barnet kan bruge en voksensele. Vælg en Recaro Tian Elite – Select, hvis du gerne vil have et autostol med god komfort, høj sikkerhed, komfort og lyd i højtalerne. Det kan godt betale sig, for det kan holde i mange år. Bestil gerne sædet med det samme, så barnet får glæde af det så længe som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.