Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Young Expert Plus

Recaro Young Expert Plus

Recaro Young Expert Plus er en autostol fra Recaro, der er en af verdens største producenter af autostole. Virksomheden har over 100 års erfaring med at drive virksomhed, dog ikke alle 100 år, som producent af autostole. Recaro Young Expert plus er en autostol der er specielt egnet til børn i alderen 9 måneder til 4½ år. Stolen er godkendt til børn der vejer fra 9 til 18 kg, så det frarådes at børn der vejer mere end 18 kg bruger stolen.

Recaro Young Expert Plus kan monteres ved hjælp af ISOFIX. Dette er med til at give en endnu sikrer og mere behagelig oplevelse for barnet. Hvis man ikke har de nødvendige ISOFIX fastgøringspunkter i bilen, kan stolen også monteres uden ISOFIX.

Recaro Young Expert Plus er ASP (Advanced Side Protection) godkendt. Derudover er stolen energiabsorberende, specielt omkring hoved og bryst. Dette er alt sammen med til at give en optimal beskyttelse af barnet, der anvender stolen.

ADAC test resultat for Recaro Young Expert Plus

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
54 ★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

11 kommentarer

 1. Hvordan syv sytten får man sat stolen fast til bilens tre punkts sele?
  Der er ét billede og det viser at jeg skal tippe selve sædet frem, men kan ikke få det gjort…… Nogle ideer??

 2. Virkelig lækker stol, vores datter har siddet i den til næsten 4 år gammel og har siddet rigtig godt; med god støtte. Det er intet problem at den ikke kan tippes, hun har blot lænet hovedet på sidestøtterne, da de sidder rimelig tæt på hovedet. Den er nem at rengøre med en fugtig klud og nem at montere. Dog skal det siges at den er meget tung.

 3. Vi har denne autostol siden 2008 og begge vores børn har brugt den. Vi er meget tilfredse med den og har ikke haft problemer med den af nogen art. Stolen er let at betjene med isofix, ved brug af 3 punktsselen er den dog lidt mere bøvlet at sætte i bilen, men det er hurtigt lært.

  Vi har kun gode erfaringer med Recaro.

 4. Hejsa!
  Har et spørgsmål til brugere af denne stol. Umiddelbart kan jeg ikke se, at der skal være nogen “sove-indstilling” så tænker, at børnene nemt kommer til, at sidde med hagen på brystet. Har I nogle kommentarer til det?

  Kristian, vi har basen til Recaro, men hælder måske også til Maxi Cosi Tobien, pga højde, 4 indstillinger og bedre bedømmelse i sikkerhed. Hvilken af de 2, synes du er bedst? – Og er sikkerheden lige god om man installerer med 3 punktselen eller basen?

  knus og tak 🙂

  1. Hej Christina,

   Den kan komme en smugle ned, som de andre stole efter babystolen. Det er kun i babystolen, at du faktisk finder en soveposition. Stolene i 9-18 kg. klassen kan kun komme en smugle ned og derfor vil hoved ofte komme til at hænge.

   Basen fra babystolen kan ikke anvendes til denne stol. Den kan kun bruges til babystolen. Jeg vil helt klart vælge Tobien, da den er testet betydelig bedre end Recaro YEP.

   Mvh

 5. Super stol. Har været fuld ud tilfreds med den. Min datter sad rigtig godt i den – også på de lange ture sydpå. Praktisk betræk, der er helt ren efter en tur i vaskemaskinen. Har kun +++ til denne stol

 6. rigtig god stol.. har ikke noget negativt at sige om den. nem at justere i selen.

 7. Super lækker stol som børnene sidder rigtig godt i 🙂 Synes de sidder dejlig højt i den så de kan kigge ud. Det er nemt at sætte den på basen hvis man tager den ind og ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.