Autostol.dk

Fra bloggen

Recaro Young Expert

Recaro Young Expert

Recaro Young Expert er godkendt til brug af børn, der vejer imellem 9-18 kg. Stolen er derfor specielt egnet til børn imellem 9 måneder til ca. 4 ½ år. Recaro Young Expert, er lavet så den passer ind i stort set alle biller, ligegyldigt mærke og størrelse. Autostolen er derudover også lavet af stærke absorberende materialer, specielt sidestøtterne. Dette er med til at give en bedre beskyttelse ved en eventuel sidekollision. Det er også derfor at Recaro Young Expert er ASP (Advanced Side Protection) godkendt.

Recaro Young expert anvender også et patenteret hvilestillingssystem, der gør det muligt at justere siddepuder og ryg i samme funktion. Dette er med til at gøre Recaro Young Expert endnu mere behagelig end mange andre autostole. Stolen er let at montere ved hjælp af 3-punkt-selesystemet, som man kender fra mange autostole. Ved at anvende 3-punkt-selesystemet, burde stolen også kunne monteres i alle biler, såfremt der er en sele til rådighed.

3 kommentarer

  1. Hej – vi skal have os en Recaro til bettemand – men kan ikke finde ud af, om den der isofix base følger med stolen? Eller er den én man skal købe ved siden af – i så fald, hvilken?

    Mvh Jeanne og Bo, Aalborg

  2. Vi har en Recaro Expert Plus, der også passer til isofix basen, og stolen står derved dejlig stabilt. Igen kan betrækket tages af og vaskes.

    Barnet sidder rigtig godt i stolen, der har puder og sidestykker, der er aftagelige, således at både det lille og store barn kan sider godt og trygt.

    Stolen kan desuden lægges en smule ned. Eneste minus er at øverste støttepude godt kan hives af, hvis barnet rykker i den, jeg kan dog se at den nye model har andre puder, så igen begejstring herfra, næsten 5 stjerner 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.