Autostol.dk

Fra bloggen

Römer advansafix IV R

ADVANSAFIX IV R er en yderst fleksibel autostol fra Römer, som henvender sig til børn i alderen fra 9 måneder til 12 år, eller mellem 9 og 36 kg.

ADVANSAFIX IV R er udviklet med fleksibilitet, sikkerhed og komfort i fokus. Autostolen kommer med en integreret 5-punktssele, som har absorberende brystplader af neopren. Brystpladerne er bløde og 5-punktsselen er til børn der vejer op til 15 kg, og maksimum 18 kg. Herefter kan man benytte stolens FLIP&GROW funktion, som gør det muligt nemt at skifte over til at bruge bilens 3-punktssele.

Når barnet skifter og er stor nok, til at skifte til 3-punktsselen, har ADVANSAFIX IV R et SecureGuard system, som sikrer den optimale støtte omkring maveregionen, samt sørger for, at selen sidder rigtigt.

Specialudviklet design for optimal sikkerhed

Autostolen kommer med et antivip-system. Systemet er udviklet, for at minimere risikoen for nakke- og hovedskader, i tilfælde af kollision. Antivip-systemet gør, at hvis uheldet er ude, så føres kraften fra kollisionen først ned og ind i bilsædet, og dernæst frem, hvilket overordnet sker langt mere følsomt end ellers.

ADVANSAFIX IV R kommer med en V-formet hovedstøtte. Dette er lavet for at beskytte bedre mod sidekollision. Det giver støtte og kontrollerer dit barns hovedbevægelser, hvilket giver en bedre beskyttelse. Samtidigt er det med til at højne komforten, og det kan nemt justeres, så det passer til dit barn.

Autostolen har V-formede topseler, som gør at stolen ikke kan rotere. Hvis i kolliderer med en anden bil, mindsker dette dit barns fremadrettede bevægelse, og du opnår altså en bedre stabilitet.

Montering af Römer Advansafix IV R

Stolen er lidt anderledes end andre modeller og derfor skal du være opmærksom på:

Isofix OG Top tether fra 9-18 kg.

Isofix fra 15-36

Sele fra 15-36

Du kan således selv vælge om du bruger isofix eller sele når barnet kommet op i 15-36 kg klassen.

ADAC test resultat for Römer advansafix IV R

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
64 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.