Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Baby-Safe 2 i-Size

Når man skal til at være forældre, er der et væld af babyudstyr der skal købes, inden den lille ny kommer til verden. Det kan være svært at navigere i en verden af forskellige brands og sikkerhed med diverse nye gadgets, der skal købes.

En af de første ting de fleste tager i brug, er en autostol, så man trygt kan bære den lille med hjem. Her er det ekstra vigtigt, at sikkerheden er i top, da den benyttes ved bilkørsel. Her ser vi nærmere på Baby-Safe 2 i-size fra Römer

Den har fået 74% i autostol testen i oktober 2018 og er således på højde/niveau med de andre babystole i 0-13 kg klassen.

Både for de nyfødte og de større børn

Med autostolen Baby-Safe 2 i-size, skal I ikke bekymre jer om, hvorvidt hverken sikkerhed eller komforten er i orden for den lille. Denne stol er designet således, at den kan benyttes til dit barn fra han eller hun er helt nyfødt og op til 15 måneder gammel.

Den smarte i-size teknologi gør, at stolen kan indstilles, så den passer til børn i helt op til 83 cm. Med stolen følger der indsatser, der kan isættes til den nyfødte, så den passer perfekt til den helt lille. Disse kan efterfølgende tages ud, som barnet vokser sig større.

Komfortabel og sikker stilling for den lille

Helt nyfødte børn har ikke muskler, der er færdigudviklede. Af denne grund kan de ikke sidde op i en autostol, som de større børn kan.

I autostolen Baby-Safe 2 i-size findes lig-fladt-teknologien, der gør, at den helt lille kan ligge ned, i den stilling der er bedst for ham eller hende.

Denne teknologi er nem at benytte, og man kan let indstille højden på hovedstøtten til den lille, således at liggestilling ændres, og man trygt kan køre eller gå med barnet, uden det bliver ubehageligt eller usikkert for ham eller hende.

ADAC test resultat for Römer Baby-Safe 2 i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
74 ★★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.