Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Baby-Safe Belted Base

BABY-SAFE Belted Base er et produkt fra Römer, som du kan bruge til at fastgøre en babystol til bilen. Römer BABY-SAFE Belted Base henvender sig til familier med småbørn, og kan bruges fra barnet er nyfødt til det er ca. 12/15 måneder gammelt.

Römer BABY-SAFE Belted Base fastgøres til bilen ved hjælp af selen i bilen – den ganske almindelige 3-punkt-sele, der findes i biler. Den kan derfor let monteres i almindelige biler, uden der skal investeres i ekstra udstyr. Selvom det er den almindelige sele der anvendes, er monteringen med Römer BABY-SAFE Belted Base stadig mere sikker end hvis autostolen monteres direkte i 3-punkt-selen. Derudover er der en farveindikator der viser om Römer BABY-SAFE Belted Base er ordentligt fastgjort.

Endvidere har Römer BABY-SAFE Belted Base et støtteben, der er med til at sikre stabilitet. På den måde holdes stolen på plads, og det øger sikkerheden. Ligeledes her er der en farveindikator der viser om støttebenet er fastgjort korrekt.

Har du problemer med, at dit barns hovedet “falder” forover, kan du med fordel læse her.

10 kommentarer

 1. Hej
  Vi har købt en brug rømer baby safe plus stol , og vil gerne købe en isofix base til. Men den vi har været ude og prøve som også passer til 0-13kg som vores stol, passede ikke til stolen!

  Hvordan kan man være sikker på basen passer til stolen ? Er der et nr der kan sammenlignes med?
  Hvad er forskellen på semi-universal og universal isofix ?

  Vh

 2. Hvordan finder jeg ud af om den passer til min römer baby safe? Der står godt nok plus på siden, men det er bare så fjollet at bruge penge på noget der ikke dur..

  1. Hej Stine,

   Hvis du har en Römer Baby safe autostol – så passer denne base også til den. Römer har kun lavet en base til sele og en til isofix og de passer til deres babymodeller.

   Mvh

   1. Den passer ikke til min baby safe plus, da der mangler de metal stænger, som skal sidde i bunden (ved ik hvorfor, da den er købt brugt 🙁 )

 3. Fantastisk opfindelse siger jeg bare! Dejligt at vide at man har sikret sit barn bedre, og så er det jo bare en bonus at man ikke skal bøvle med de s…. seler. Det er absolut den bedste investering vi har lavet til vores datter. Ved ikke om de fandtes for 7 år siden da jeg fik min dreng, men hvis de gjorde, så er jeg ked af at vi ikke havde en dengang.
  Vi har ikke Isofix i bilen, men det er dejligt at der så er opfundet sådan en selebase, så vi kan sikre vores barn. Engang imellem kan Rømers base godt drille lidt, og så skal jeg lige bruge en gang mere på at få stolen op.

  Så hvis man som forældre tvivler om man skal købe en base, så synes jeg at den er alle pengene værd.

 4. Til vores to første børn havde vi ikke selebase, og vi stod altid og bøvlede med den irriterende sele, når autostolen skulle ind i bilen igen. Men med 3 barn købte vi en Römer selebase til vores autostol, og vi fortrød aldrig! Hvor var det fantastisk bare at kunne klikke stolen på plads uden at skulle bøvle med en træls sele. Basen var utrolig nem at sætte fast med selen – hvorfor dælen gjorde vi ikke det med de to første børn?!?

 5. Jeg har været meget glade for vores Römer baby-safe belted base. Den har været fast monteret i vores bil og vi har så taget autostolen med ind,når der har været brug for det.
  Jeg har erfaret at det er meget nemt og hurtigt at sætte stolen i bilen med basen og at man ikke kan fejlmontere stolen, hvis først basen er monteret korrekt.

  Jeg har nogle enkelte gange brugt autostolen alene i andres bilen og hold da op det har været et bøvl at få stolen korrekt monteret med bilens 3-punkts-sele.

  Det eneste minus jeg har erfaret i vores gamle nissan primera er at bagsædet skråner en del og dette påvirker basens og dermed stolens hældning, så baby ikke ligger så meget ned. Jeg har dog hørt at Römer nu har produceret (og testet) nogle kiler der skulle løse dette problem. De skulle vist følge med nu når man køber basen.

  Alt i alt kan jeg varmt anbefale Römer baby-safe belted base, som en god, nem og meget sikker base til montering af autostolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.