Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Baby Safe i-Size Base

romer-baby-safe-i-size-base

Baby Safe i-Size base fra Römer er en base til babyautostolen Baby Safe i-Size. Basen gør det nemt at tage babyautostolen ud og ind af bilen, da autostolen bare skal klikkes fast på basen når basen er monteres i bilen. Det er en stor fordel, hvis du vil bruge babyautosolen til at bære babyen rundt i, da du slipper for at bruge tid på montering hver gang autostolen skal ind eller ud af bilen.

Baby Safe i-Size base monteres med Isofix og et støtteben. Isofix-krogene er lavet så de kan forlænges, hvilket gør det nemmere at montere og afmontere Isofix-krogene i bilen.

Indikatorer på basen viser hvornår babyautostolen er klikket rigtig fast, samt når støttebenet er sat rigtig fast på gulvet – det giver en mindre risiko for fejlmontering og dermed en højere sikkerhed.

I 2017 blev Baby Safe i-Size testet, hvor den var monteret med Baby Safe i-Size base, og der fik den et rigtig godt testresultat på 74 % – hvor der blandt andet var givet 5 ud af 5 stjerner for sikkerhed, hvilket viser at det er en sikker babyautostol og at basen er en sikker måde at montere autostolen på.

Baby Safe i-Size base er lavet praktisk, så det er nemt at bære og opbevare basen, hvis den ikke bruges. Der er bærehåndtag på siden af basen, og støttebenet kan vippes ind under basen, så den ikke fylder for meget.

Hvis du har et bilsæde der skråner meget, kan du overveje Baby Safe i-Size flex base som minder meget om denne base, men har en speciel vippefunktion, der giver en bedre komfort for babyen, hvis dit bilsæde skråner meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.