Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Baby Safe i-Size

romer-baby-safe-i-size

BABY-SAFE I-SIZE fra Britax Römer er som navnet antyder en babyautostol for babyer. Den kan bruges fra nyfødte og op til 15 måneder, hvorefter du skal skifte over til en anden autostol. Da dit barn vokser meget i denne periode, kan autostolen justeres i højden, som din baby vokser.

Da der er stor forskel på en nyfødt og et barn på 1 år, er autostolen lavet med en ekstra indsats til nyfødte. Denne indsats kan så fjernes, når barnet bliver ældre. Grunden til at man har lavet den er, at nyfødte kræver mere beskyttelse og de skal holdes på plads af autostolen. Ved sammenstød yder dette også ekstra sikkerhed til barnet.

Den har fået et flot resultat i autostol testen og score 4 i sikkerhed. Det skyldes, at Britax Römer har strengere interne sikkerhedskrav til deres babyautostolen end det kræves lovgivningsmæssigt.

Stolen monteres bagudvendt. Babystolen er godkendt til alle siddepladser i en bil, men der kan være særkrav for din bil.

Stolen kan justeres med og uden ISOFIX (kræver base). Det betyder, at du kan tage din autostol med over i en anden bil, som ikke har ISOFIX. Her kan du benytte bilens eget 3-punktsselesystem. Den er let at installere med og uden ISOFIX.

Stolen er desuden lavet sådan, at den også kan påføres på en klapvogn. På den måde kan I som familie bevæge jer hurtigere rundt. Kræver dog en Britax klapvogn eller en klapvogn med click and go til Britax.

ADAC test resultat for Römer Baby Safe i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
72 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.