Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Baby Safe Sleeper

Der er rigtig mange ting man skal have fat i, når man er ved, at blive forældre. Én af de ting man skal ud og anskaffe er en autostol til barnet, så det kan komme med ud og køre. Én mulig autostol til de helt små kunne være Baby Safe Sleeper fra den anerkendte producent Römer.

Römer Baby Safe Sleeper er én autostol til helt nyfødte babyer, som kan bruges indtil de vejer10 kg (ca. 6 måneder). Herefter kan du sætte barnet over i en Concord Reverso, Maxi Cosi 2way Pearl eller Maxi Cosi Axissfix, som alle er iSize godkendte stole og må bruges lige efter Sleeper.

Den giver mulighed for sikker transport af ens barn, både når man er i bilen, men også som barnevogn. Römer tilbyder et travelsystem, så man kan bruge sin Baby Safe Sleeper, som barnevogn. Det smarte er så, at man let kan have en barnevogn med på farten.

Det er også let, at bære rundt på Römer Baby Safe Sleeper, der er udstyret med et praktisk håndtag. Autostolen er rimelig robust så barnet er også bedre sikret, hvis man skulle være så uheldig, at falde når man bære autostolen.

Baby Safe Sleeper bliver installeret i bilen ved hjælp af den 3-punktssele, der er til stede i stort set alle danske biler. De fleste bør derfor kunne bruge Baby Safe Sleeper.

ADAC test resultat for Römer Baby Safe Sleeper

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
74 ★★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

25 kommentarer

 1. Hvor sælger de denne stol henne nu?
  Forhandleren her har ikke nogen på lager.

  Venligst Karina

 2. Den er genial til nyfødte!
  Købte en med Britax stel/klapvogn til og har brugt den meget! Det er en kortvarig fornøjelse de kan bruges, men det var med vemod jeg nu har sat den til salg. Det er virkelig en smart sag 🙂 🙂

  1. Hej, har du solgt din sleeper + stel? Jeg er på jagt efter en med stel.. skriv evt. Til mig på 28941864 ; )
   Vh. Line

 3. Hej.
  Jeg har købt en Rømer baby sleeper, men jeg synes at selerne glider ned over barnets skuldre. Min søn er 7 uger og født til tiden. Han er 54 cm, og han er allerede så lang at selerne kommer ud ad stolen et par cm under toppen af skuldrene. Er det okay? Vi skal køre til Norge om et par uger, og det var planen at bruge stolen der, men det er jo et problem hvis stropperne glider ud til siden. Har du hørt om problemet før og ved evt. hvad man kan gøre ved det? Jeg har prøvet at sno selerne foran på maven inden jeg klikker dem i sele-låsen. Det gør at selerne bliver samlet lidt længere oppe på brystet, og så glider de ikke ned over skuldrene, men er det okay at gøre? Eller gør det noget ved sikkerheden på stolen i forhold til et evt. uheld?
  Hilsen Ninna

 4. Hej, har det nogen betydning hvor langt barnet er? Synes at vores datter er “så lang”, at skulderselerne kommer rundt op over, der hvor stropperne “starter”? Og man kan ikke justere længden mig bekendt….

  1. Hej Victoria,

   De må godt komme lidt nede fra, men ikke alt for meget.

   Hvor langt er jeres barn?

   For en sleeper kan typisk kun bruges til 4-6 mdr. og er normalt kun noget man bruger til fortidlig fødte.

   Mvh

   1. Hun er nu 59 cm og snart 12 uger gammel. Vi skal køre til Norge til januar, så der tænker jeg hun skal i sådan en?
    Hun er født en måned for tidligt.

    Mvh Victoria

 5. Hei

  Vi kommer til at køre rigtig meget i starten, mens vores baby nok kun er i det 1.-2. og 3. måned. Vi skal 4 frem og tilbage tværs over DK og til Norge for arbejdedes skyld. Vi du rekommander denne bilstol frem for en alm. bilstol?

  Amalie

 6. Hej.
  Vil man til en alm. nyfødt anbefale denne eller alm. autostol hvis man f.eks. Skal kører langt?
  Tænker om den er god at have til ferier?
  Den er vel stadig sikkerhedsgodkendt??

 7. Kan autostolen fås med Isofix?
  Hvis ikke, så er der vel ikke nogle udfordringer i forhold til at have den med til USA når barnet er 3 måneder?

  På forhånd tak for svar.

 8. Hvornår er denne stol sidst testet, jeg har læst at hvis det er før 2010 er den ikke testet for skadelige kemikalier?
  Det jeg kunne finde af test var fra 2008, kan man regne med at det holder mht. sikkerhed eller er man blevet klogere i mellemtiden?
  På forhånd tak for svar

  1. Hej Christina,

   Ja det er korrekt – det er en fejl, at den står som om, at den er testet for kemikalier.

   Sikkerheden kan du sagtens regne med. Der er i perioden 2007-2014 kun ændret meget lidt på testen. Først her i 2015, at der er sket ændringer. Men Sleeper er stadig god, hvis barnet er fortidlig født.

   Mvh

   1. Betyder det, at man til nyfødte, der er født til tiden og iøvrigt ikke fejler noget, vil anbefale en anden type autostol?

 9. Kan ‘stolen’ benyttes til de skal op i en stol i den større vægtklasse? Sådan at den kan erstatte autostolen fra 0-13 kg?

  1. Hej Nadia,

   Nej sleeper er kun til de er ca. 5-6 mdr. Herefter kan de dog komme over i en stol som Concord Reverso, Maxi Cosi 2way Pearl eller Maxi Cosi Axissfix – men ikke i en alm. fremadvendt stol.

   Concord reverso er kun bagudvendt (men helt op til 23kg!), men de andre kan vende begge veje og derfor kan i vende dem om når barnet bliver større.

 10. Vi resumer glade for vores! Det er rart ikke at skulle tænke på hvor mange timer man er afsted og falder baby søvn (det gør den med garanti), så er det ikke nødvendigt at tage ham op.

  Den er tung og fylder mere i bilen, men ville ikke undvære den!

 11. Rigtig lækker “stol”
  Vores datter er født for tidligt – så da vi tog hjem fra sygehuset vejede hun kun 1900gram så det var en nødvendighed med en lift hun kunne ligge ned i.

  Hun lå godt fastspændt i den, og vi kunne køre i flere timer – hun sov bare 🙂

  Eneste minus ved den er at den er SÅ tung.
  Jeg synes den var meget besværlig at slæbe rundt på.
  Så vi købte et klapvognstel den kunne klikkes på – det hjalp 🙂

  Alle nye babyer burde starte med at ligge i sådan en her.
  5 stjerne fra mig 🙂

 12. Super lækker autostol – vi har brugt den til begge vores børn. Den har reddet mange køreture med trætte spædbørn. Det er noget nemmere at ligge barnet i dene end at få en baby kantet ned i en autostol hvod man er lidt usikker på om de sidder ordentligt.
  Der er udluftning i siderne man kan åbne for hvis man kører om sommeren.

  Det smarte er at babyen ligger godt og sikkert – især ved en længere køretur så de ikke bliver for rygtrætte.
  Vi har uden problemer kørt til Østrig og Italien med 6 mdr gamle babyer. Vi kører nat og baby har kunne ligge og sove godt og trygt hele vejen uden at få nakkeskader eller overbelastninger. vi har vinterbørn og er kørt på både ski og sommerferie med ungerne i denne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.