Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Discovery SL

Römer Discovery SL er en burgervenlig autostol for børn i alderen 4-12 år (15-36 kg).

Discovery SL er enkel at montere og kan enten monteres med Isofix eller bilens 3-punktssele. Når autostolen monteres kan ryglænet justeres så det passer til bilens ryglæn, hvilket gør det muligt at montere autostolen i de fleste biler.

Ved montering med Isofix bruges Soft-Latch systemet der hjælper med korrekt montering af Isofix. På den måde er der mindre mulighed for fejlmontering, og du opnår dermed en bedre sikkerhed. Sikkerheden for autostolen er højst, når autostolen monteres med Isofix, da autostolen sidder bedre fast end med montering med 3-punktssele.

Autostolen er testet i 2016 hvor den opnåede et højt og godt testresultat på 68 % hvor den blandt andet fik 5 ud af 5 stjerner i burgervenlighed.

Barnet spændes fast med bilens 3-punktssele og Discoery SL er lavet, så det er nemt at se hvordan selen skal spændes fast. Det giver en lavere risiko for fejlmontering, og giver derfor en højere sikkerhed.

Discovery SL vejer kun 4,3 kg og er dermed en meget let autostol. Da autostolen også er enkel at montere, kan du nemt og hurtigt flytte autostolen mellem forskellige biler. Det er altså en ideel autostol til den travle familie.

Discovery SL beskytter barnet mod sidekollisioner, på grund af de dybe sidestykker. Sidestykkerne er samtidig bløde, der giver den bedste komfort til barnet. Hovedstøtten kan justeres i takt med at dit barn vokser og er designet til at give den bedst mulige sovestilling.

Betrækket på autostolen kan nemt tages af, hvis du f. eks. ønsker at vaske eller skifte det.

ADAC test resultat for Römer Discovery SL

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
68 ★★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.