Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Dualfix M i-Size

Her får du prisbelønnet tysk kram for alle pengene. Römer Dualfix M i-Size er velegnet til børn fra ca. 3 måneder og op til ca. 4 år (ca. 61-105 cm). Den tyske autostol til det lille barn har vundet adskillige priser både i forhold til innovation, design og sikkerhed. Du kan derfor være helt sikker på, at du får et gedigent produkt, når du vælger denne model.

Det er en meget fleksibel autostol, som er nem at have med at gøre. Den fås i flere flotte farver, og den kan både vende bagud og fremad. Römer Dualfix M i-Size er det meget sikre valg af autostol.

Stolen kan roteres 360 grader. Det betyder, at den kan vendes både mod og med kørselsretningen. Det betyder også, at du kan dreje det 90 grader hen mod en åben bildør. Det gør det meget nemmere at sætte barnet ind i stolen og at bære det ud af bilen. Det kan være en stor og praktisk hjælp i det daglige.

Alt i alt får du en autostol, som er yderst brugervenlig, som har en høj grad af komfort og som har et sikkerhedsniveau, der er helt i top.

Vælg gerne den prisbelønnede Dualfix M i-Size, når dit lille barn skal have de bedste betingelser for komfortabel og sikker bilkørsel. Vælg stolen i den farve, som du foretrækker. Bestil den med det samme, så er hele familien snart godt kørende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.