Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Dualfix M i-Size

Sikkerheden for de mindste er noget af det vigtigste at sørger for som forælder. Dette gælder især ved bilkørsel, da det kan være angstprovokerende at have sit barn med ud i trafikken.

Af netop denne grund er det godt at have en autostol i topklasse, hvor der ikke er gået på kompromis med sikkerheden. Her er Römers Dualfix M i-SIZE et oplagt valg. Vi ser nærmere på denne model herunder.

Stolen du kan have i mange år

Dualfix M i-SIZE er en stol lavet til børn i alderen 3 måneder til 4 år, da den er justerbar på mange leder og kanter. Denne er lavet som autostol til bilen, så man ikke behøver at slæbe den frem og tilbage, som man ofte gør med babyautostole til de helt nyfødte.

Sikkerhedsbøjlen i stolen kan indstilles alt efter barnets størrelse, så man både sikrer den optimale sikkerhed samt den bedste komfort for barnet der skal sidde i stolen.

Den praktiske løsning for dig og dit barn

Der kan være meget bøvl med at få børn ind og ud af biler. Især når de når lidt op i alderen, så man ikke med et snuptag kan vippe dem ind i stolen.

Dualfix M i-SIZE har en rotationsfunktion, der gør, at du kan rotere stolen 90 grader ud mod bildøren. På den måde bliver det nemmere for dig, at få dit barn ind i bilen.

Rotationsfunktionen gør også, at stolen kan roteres 180 grader, så du selv kan vælge, om barnet skal sidde fremadvendt eller bagudvendt i bilen, når I skal ud på en køretur.

Dualfix M i-size klaret sig fornuftig i autostoltesten og fik således 68% i 2018 testen.

ADAC test resultat for Römer Dualfix M i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
68 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.