Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Dualfix i-Size

Römer Dualfix i-Size

Römer Dualfix i-Size – stolen jeg har ventet længe på!

Römer var lidt langsomme til, at komme frem med deres i-size stole og Dualfix i-Size bliver den første stol, der kan deltage i kampen.

Den kommer med alle de egenskaber, som efterspørges i dag. Dvs. du får en stol, der kan dreje 360 grader, er i-size godkendt, kan bruges fra fødsel og til 105 cm (ca 4 år) og kan bruges både fremad- og bagudvendt stol.

Stolen monteres med isofix og barnet sidder fastspændt med 5-punktseler. Du kan hæve hovedet beskyttelsen og selerne følger automatisk med op.

Römer Dualfix i-Size må bruges fra fødsel og indtil barnet vejer 18 kg. eller er 105 cm. Når barnet er ældre end 15 mdr. og større end 76 cm, stolen vendes fremad, men det er bestemt ikke et krav.

Derudover har den alt det nyeste sikkerhedsudstyr fra Römer. Den har således både SICT (sidebeskyttelse) og Pivot Link Isofix (antivip system).

Stolen blev testet i 2018 og fik et fornuftigt resultat på 68%.

ADAC test resultat for Römer Dualfix i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
68 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Ingen kommentarer

  1. Hejsa

    Så er stolen endelig kommet i handlen og Babysam har dem på vej ud i butikkerne. Jeg er rigtig meget i tvivl om vi skal købe denne eller GB Vaya I-size stolen. Begge stole har alt det vi leder efter. Men hvilken er bedst? Jeg syntes ikke jeg kan finde nogle test endnu at sammenligne med på Rømerstolen og jeg har det svært med at købe en stol uden test at sammenligne med. Vi vil gerne snart have fingrene i en ny stol, vores dreng er 7 mdr og vejer 8,5 kilo. Så en stol med drejefunktion vil afhjælpe ryggen meget.
    Hvornår mon du får fingrene i en til at teste og hvilken en mon du vil anbefale?

    MVh Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.