Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Eclipse

Römer Eclipse billy

Den perfekte autostol til folk med små biler. Römer har lavet Eclipse, som er udviklet specielt til folk med små biler. Den er lavet så den er let at montere, selvom der er begrænset plads. Hvor andre autostole ofte godt kan være svære at montere, i små biler eller 3-dørs biler, er Römer Eclipse let og ligetil, at montere.

Sikkerheden ved Römer Eclipse er ligesom ved de fleste autostole også i top. Blandt andet er siderne godt polstret således, at Römer Eclipse yder en god sidebeskyttelse. Derudover er afstandsholderen lavet således, at den reducerer hovedets fremadbøjede stilling. Dette betyder at belastningsværdien ved et uheld vil være mindre. Dette kan være med til at forhindre, at barnet får alvorlige følger efter et uheld, men det er selvfølgelig ikke nogen garanti.

Römer Eclipse er også let at indstille således, at dit barn opnår en bedre komfort. Udover at være blødt polstret, kan autostolen også let indstilles i forskellige sidepositioner. På den måde kan autostolen indstilles efter barnets behov.

Eclipse må (som en af de eneste autostole på markedet) monteres med hoftesele – 2-punktsele. Så har du en ældre bil, hvor du kun har 2-punktsele, er denne model nærmest din eneste mulighed.

16 kommentarer

 1. Hej
  Vi mangler en autostol til vores ældre Pick-Up, som kun er udstyret med hofteseler foran?
  Vores dreng er 9 mdr. Må vi anvende denne stol foran?

 2. Hej. Som mange andre overvejer jeg denne Elipse til min Land Rover Defender 2005, på midtersædet. Jeg er dog lidt bekymret for sikkerheden i stolen, lige på det punkt er jeg ikke villig til at gå på kompromis. Kender du noget til det, eller kan du henvise til nogle tests? Jeg har svært ved at finde nogle nemlig. Alternativt overvejer jeg nemlig at få installeret en 3 punks sele til midtersædet.
  PS tak for en god hjemmeside, der har virkelig været mange nyttige informationer i jagten på den perfekte autostol.

  1. Hej Martin,

   Stolen har ikke været med i en test – så ville det ha stået her på siden.

   Så hvis det er et krav, er du nok nødt til, at få en 3-punktsele i bilen (hvis du kan få det lovligt).

   Mvh

 3. Hejsa,

  Den her stol ser rigtig interessant ud! Jeg er på udkig efter en autostol til min 10 mdr. gamle datter. Stolen skal monteres på midterpladsen i min gamle firhjulstrækker, til venstre på et 1½-personers passagersæde, hvor der kun er hofte sele. Her er ingen benplads er grundet gearstænger mv., så stolen må ikke have støtteben. Der er fint med plads i bredden, men det er alt andet lige et plus, hvis stolen er forholdsvis smal (idet den er designet til små biler).

  Jeg kan se, at Bilka har denne stol, så jeg tror, jeg vil tage ud og prøve den.

  Men lyder denne stol ikke ideel til ovenstående behov? Eller har I forslag til alternative autostole? Krav: Til 10 mdr. gammel pige, monteres med hoftesele, ingen støtteben og gerne smal.

  Mvh
  Stephan

 4. Hej,
  jeg har netop spurgt til HTS BeSafe iZi Plus omk. forsædet.

  Hvad med denne her (Römer Eclipse), kan den stå på forsædet og kan den sættes op bagudvendt?

  på forhånd tak – jeg har fået en tilbudt – og de kunne evt. udskyde den relativt store udgift på en hts besafe stol.

  mvh

  mads

  1. Hej Mimi,

   Der er stadig 2 års reklamation som du kender fra Danmark og stolen er lige så nem at monter som alle andre.

   Jeg vil dog anbefale jer, at prøve den i bilen før i køber den.

   Er der en speciel grund til, at det er denne stol, som i overvejer?

   Mvh

 5. Mit spørgsmål går på om det kan betale sig at give lidt ekstra og købe en Römer KING plus eller om denne er lige så god?
  Vi står og skal købe 2 autostole – da vi har to biler, og den ene bringer og den anden henter…. vores datter er knap 10 mdr. og vejer 10 kg.
  Jeg er bare lidt bekymret for at den ikke er testet – og kan se at udtalelser om denne model ikke kun er positive. Men prisen er bare en lidt anden end KING plus.
  Vi har en Opel Corza (forholdsvis lille bil) og en Skoda Octavia (stor stationcar)
  Håber på at du kan give svar på hvad der ville være klogt at gøre.

  1. Hej Tina,

   Jeg vil faktisk anbefale dig en anden stol Römer Duo Plus https://autostol.dk/model/romer-king-plus/ den er lidt billigere end King Plus og så kan den sættes fast med både isofix og 3-punktssele.

   Den har klaret sig rigtig fint i testen og er en god stol. Den bygger på meget af det samme som King Plus, så der er ikke stor forskel på dem.

   Men du skal snart slå til. For den er virkelig billig lige pt. og i Dk koster den næsten 1.000 kr. mere.

 6. En supergod stol når man som vi er nødt til at bruge hofteselen i en ikke så bred bil. Er ikke så nem at flytte mellem flere biler og få spændt helt godt fast.

 7. Stolen er nem at montere i bilen, giver god komfort til barnet også når det falder i søvn, både ved hovedet men også dens ligge funkton er god og nem. Betrækket falmer hvis bilen altid holder i solen. Derudover er selen begyndt at låse/sætte sig fast. For at løsne selen, så barnet kan spændes fast, må man ligge sædet i soveposition og nørkle med selen bag på stolen før den giver slip.

 8. den her har vi nu, til vores den næst mindste

  han sidder lige så godt i den her, som i rømer plus og også god til når de skal sove, at den kan ligges så langt ned. men et kæmpe minus ved den, er at den er så svær at montere, man bruger virkelig meget tid, så ikke en autostol, jeg ville vælge igen, men smart fordi den netop kan bruge midter selen

 9. En super god og nem autostol at sætte i bilen.
  Den er særligt praktisk i små biler da den ikke er så stor
  Bruger den til min søn og er meget glad for den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.