Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Evolva 1-2-3

Britax Evolva 1-2-3

Der er rigtig mange ting der løbende skal udskiftes, når man har mindre børn. Børn vokser og derfor får de også hele tiden behov for større ting, det gælder blandt andet tøj og autostole. Derfor har Römer lavet autostolen Evolva 1-2-3, der kan bruges af børn i autostol grupperne 1,2 og 3. Hvilket reelt betyder, at Evolva 1-2-3 kan bruges fra barnet er 9 måneder til ca. 12 år. I forhold til mange andre autostole kan man altså nøjes med én enkelt autostol i denne periode. Det er ikke bare praktisk, men også økonomisk smart.

Römer Evolva 1-2-3 tilbyder højdejustering, så man kan tilpasse den til barnet. Det er selvfølgelig nødvendigt, når barnet skal bruge autostolen i så mange år. Det er vigtigt, at man sørger for, at få justeret hovedstøtten og seletøjet, så det altid passer til barnet, ellers opnår man ikke den optimale beskyttelse.

Evolva 1-2-3 bliver installeret i bilen ved hjælp af 3-punktsselen. Der er derfor ikke behov for ISOFIX eller lignende og de fleste bør derfor ikke have problemer med, at installere Römer Evolva 1-2-3 i deres bil.

7 kommentarer

 1. Hej Kristian,

  Jeg overvejer denne stol lige nu da den er på tilbud i Babysam, og tænkte om du har fået yderligere info om hvor sikker den er?

  Mvh Kean

  1. Hej Kean,

   Ja det har jeg – glemte helt at få det skrevet ind i ovenstående.

   Men det er blot en “brugertest” og altså ikke en kollisionstest. Så det siger desværre ikke noget om, hvor sikker stolen er. Kun at den er brugervenlig.

   Mvh

 2. Jeg ville meget gerne have en 5pkt stol til vores datter når hun skal I “stor stol” og jeg har derfor lidt øje på denne. Jeg kan se I babysams katalog (s.231) at de skriver “Bedst I test” men kan ikke se den I oversigten. Ved du om det er en anden test – og I så fald en der kan bruges til noget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.