Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Kid II

Römer Kid 2

Kid 2 er an autostol til de større børn der vejer fra 15 og op til 36 kg, eller er ca. 4-12år gamle. Kid 2, er en meget brugervenlig autostol, med god sikkerhed og komfort for dit barn.

Autostolen monteres med bilens 3-punktssele, som også bruges til at spænde barnet fast med. Autostolen er designet, så det er nemt at se hvordan selen skal monteres, hvilket mindsker risikoen for fejlmontering og dermed giver bedre sikkerhed.

 

Autostolen er enkel at montere i bilen, og ryglænet er lavet så det kan justeres og dermed tilpasses til bilens ryglæn. Det gør det muligt at montere autostolen i de fleste biler.

 

Autostolen er meget let, med kun 5,8 kg og kan derfor meget nemt flyttes mellem forskellige biler, og Kid 2 er derfor ideel til den travle familie.

 

Samtidig er ryglænet V-formet der giver perfekt tilpasning til dit barn. Autostolens ryglæn følger dermed med, når dit barn vokser ligesom hovedstøtten, der også kan justeres i takt med at barnet vokser. Hovedstøtten er også designet til at give den bedst mulige sovestilling.

 

Kid 2 har dybe polstrede sidestykker, der giver optimal beskyttelse i tilfælde af sidekollision.

 

Kid 2 har i 2015 opnået et godt testresultat på 74 % i autostoltesten der viser, at det er en god autostol. Kid II fik blandt andet 5 ud af 5 stjerner i brugervenlighed.

ADAC test resultat for Römer Kid II

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
74 ★★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.