Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Kid Plus SICT

Römer Kid Plus SICT jet

KID plus SICT er en stol fra Römer, der kombinerer det bedste fra Römer KID plus autostolen med den smarte SICT teknologi. SICT står for Side Impact Cushion Technology og er en teknologi der er opfundet for at sikre barnet imod sidekollisioner. SICT fungere ved hjælp af luftfylde puder, der er placeret på hver side i autostolen. Ved sidekollisioner, bliver den tilførte energi reduceret med over 25 %, ifølge en undersøgelse foretaget af Römer. SICT må ikke forveksles med airbags, og SICT er på samme tid også vedligeholdelsesfri.

Römer KID plus SICT er en stol for børn i alderen 4-12 år, som vejer imellem 15-36 kg. Der er derfor tale om en autostol til dit lidt ældre børn, hvorfor komfort også meget vigtigt. Römer KID plus SICT er godt og blødt polstret, derudover er det muligt at regulere det meste i autostolen, som blandt andet nakkestøtte. På den måde sikre man sig, at autostolen giver den optimale komfort og sikkerhed i takt med at barnet vokser.

ADAC test resultat for Römer Kid Plus SICT

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
74 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

5 kommentarer

 1. Samme spørgsmål som Marie-Louise, har også en søn på kun 2,5 der vejer 16 kg. Og den autostol vi har nu går kun til 18 kg.
  Kan han godt rykkes op i denne stol?

  1. Hej Josefine,

   Hvis han kun er 2½ år vil jeg vente med at flytte ham over til han er tættere på 18 kg. Det er lige lille nok, at komme over i en stol med 3-punktsele og det kan sagtens være, at han bruger lang tid på, at vokse de sidste par kilo og så vil hans alder være bedre til stolen.

   Så vent til han er tættere på de 18 kg.

   Mvh

 2. Min søn er 2,5 og vejer 17,5 og nu er jeg i tvivl om han skal til at gå op i et større sæde på trods af sin unge alder. Han er 104 cm høj.

  1. Hej Marie,

   Det er vægten, som er den vigtigste – det er ikke alderen. Alderen gør blot, at det er nemmere, at fortælle barnet, at det ikke må tage selen af.

   Så du kan godt sætte barnet i denne stol.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.