Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Kid Plus

KID plus autoautostolen fra Römer er en stol der minder meget om autostolen KID, der ligeledes er fra Römer, forskellen er dog at KID plus indeholder endnu flere detaljer. Autostolen er for børn i alderen 4-12 år, og den kan klare vægt fra 15-36kg. Det er derfor en autostol for de lidt ældre børn.

Römer KID plus autostolen skiller sig lidt ud fra andre autostole, med en speciel hoveddel. Skulderområdet er komplet afdækket med fremtrukne sidestykker. Dette er for det første med til at give en højere komfort, og på den anden side med til at øge sikkerheden. Da barnet bliver bedre beskyttet ved sidekollisioner.

Eftersom at nakkestøtten er en vigtig del af Römer KID plus, er det selvfølgelig også vigtigt at tilpasse autostolen så den passer til barnet. Dette er let at gøre, og kan foretages med en hånd.

Autostolen anvender 3-punkt-selesystem, og har et let tilgængeligt seleforløb, så det er ikke svært, at få barnet anbragt ordentlig i selen.

ADAC test resultat for Römer Kid Plus

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
74 ★★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

11 kommentarer

 1. Jeg har købt en brugt romer kid plus, men har efterfølgende opdaget at sælger ikke har fortalt at stolen er knækket i flamingoen i hovedstøtten.
  En bekendt fortæller at man kan lime det, men er det sikkerhedsmæssigt forsvarligt at lime flamingoen og derefter bruge stolen, eller skal jeg anskaffe mig en anden?

 2. Hej

  Jeg har et spørgsmål. 🙂

  Min søn blev 3 år i Juni, kan jeg godt skifte ham over i en Römer Kid Plus nu?
  Eller skal jeg vente til han er 4 år?

 3. Hej – hvad er forskellen på kid plus og så kidfix? Vi har ikke isofix så er resultatet bedst med kid plus eller er det det samme?

 4. Må man bruge den på forsædet? Og må man bruge en ikke isofix stol hvid bilen har isofix beslag. Vores bil har dem kun på bagsæderne, men vores pige lider voldsomt meget af køresyge og kaster op i langebaner, så derfor er tvunget til at prøve forsædet hvis man må det?

  1. Hej Tim,

   Ja det må man godt – det må man med alle autostole. Alt efter hvor gammel jeres børn er, kan det være en ide, at slå airbaggen fra, da den er beregnet til voksne.

   Det må du godt – det er der ingen regler om.

   Håber det hjælper på køresygen :O(

   Mvh

 5. vores de 2 ældste børn sidde i dem her, og de er simpelhen så gode, syns det var svært at få en autostol, som passede til vores drenge, da de er smalle, men den her passer perfekt, i den at man kan regulere siderne, den er så nem at montere der er kun en masse +++ at sige her fra om den.
  de kan bestemt sidde i mange år i den og sidder rigtig godt.

 6. Kan kun anbefale denne stol. Har 4 af slagsen og børnene sidder rigtig godt i dem. De er nemme at bespænde og flytte rundt på og super sikre for børnene at sidde i.
  De sidder også godt i den selvom de skulle falde i søvn. Mine piger er 5½ år nu og skal sidde i dem til de ikke kan være der mere 🙂

 7. Som mor til 4 poder, hvor af de 3 nu sidder i en kid plus, kan jeg kun varmt anbefale denne stol. Ungerne sidder rigtig godt i den, den er nem at betjene. En fantastisk ting er sæde/bredde reguleringen, da ikke alle børn er lige brede/smalle over måsen. Og med de store og brede “øreflapper” sidder de rigtig godt også hvis de falder i søvn. Vil på det kraftigste anbefale denne stol. Min den ældste er 8 år og hun får lov at sidde i den så længe hun kan passe den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.