Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Kid

Römer Kid jet

Römer Kid er en autostol for børn i alderen 4-12 år der vejer imellem 15-36 kg. Dette er en autostol for de lidt ældre børn, og derfor er komfort også vigtigt. Mange børn i denne aldersgruppe er ikke glade for at køre langt i bil, derfor er det vigtigt med en stol de kan slappe ordentlig af i.

Barnet vokser meget i denne alder, hvorfor det er utroligt vigtigt, at have en autostol, der kan vokse sammen med barnet og det kan Römer Kid. Det er dog vigtigt, at man løbende indstiller autostolen efter barnet for at få den optimale beskyttelse af barnet og barnet ikke oplever ubehag under kørselen.

Derfor er det let at indstille hovedstøtten og selen således at det passer til barnet, i takt med at det vokser. Derudover kan siddefladen også vokse sammen med barnet, således at Römer KID altid er behagelig at sidde i.

Römer KID er blød og godt polstret, for at opnå en bedre komfort. Derudover er betrækket også vaskbart, så man skal ikke være nervøs hvis autostolen bliver lidt beskidt. Det er let at tage betrækket af og vaske det.

ADAC test resultat for Römer Kid

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
68 ★★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

5 kommentarer

 1. Hej, jeg har en forespørgsel hvorvidt at vores søn som er 3 år og 3 md vejer 16,5 kg og 100cm høj kan komme i denne stol eller han skal være 4 år??

  Mvh Kathrine

 2. Super god stol. Brugervenlig, nem at betjene og super fed.

  På en flytur mistede vi den aftagelige selepude, og har nu kun ryggen tilbage. Har sloges med forsikringsselskaber og flyselskaber siden i sommers. Gider ikke mere, savner vores stol. Kan man købe selepuden Seperat?

  1. Hej Louise,

   Det lyder godt nok træls – utroligt det skal tage så lang tid.

   Jeg er ikke bekendt med, at man kan købe de to ting, hver for sig, så det er nok mere en helt ny stol i skal have fat i.

   Mvh

 3. Jeg vil give næsten fuld karakter til denne autostol. den får kun næsten topkarakter fordi jeg syntes at betrækket (vi har Olivia) let bliver beskidt og er svært at få ren, men det er en detalje.
  Derudover er det en dejlig autostol med masser af plads til poderne, at den kan lægges ned er helt klart en kæmpe fordel! udover at barnet kan sove bedre i autostolen betyder de at den ikke er fast forankret i en position også at den passer bedre til alle biler der jo har forskellig hældning på sæderne.
  Den er mere end nem at indstille og montere, og så er den let så den uden problemer kan flyttes fra bil til bil.

  Vi er rigtig glade for den og vores datter sidder godt i den, så det er helt klart den samme model lillebror/søster skal have når den tid kommer også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.