Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Kidfix II XP

Römer Kidfix II XP er en autostol til større børn, i alderen ca. 4-12år. Stolen er lavet med fokus på komfort, og samtidig god beskyttelse.

XP-PAD- systemet sikrer god beskyttelse mod frontale sammenstød. Systemet fungerer ved, at det er bilens sele, der bruges til at holde barnet fast. Autostolens sele spændes med bilens egen sikkerhedssele, hvilket også er det unikke ved Römer Kidfix II XP.

Der er også SecureGuard system i stolen sikrer, at selen fra bilen sidder rigtig på barnet.

Autostolen kan monteres i alle biler, da der både er mulighed for isofit eller sele montering. Samtidig er har rygstøtten også mulighed for justering. Ved montering er der indikatorer, der viser, om krogene er fastspændt ordentligt.

Der er nem justering med både nakkestøtte og selestykket på autostolen, så stolen kan tilpasses med at barnet vokser. Der er også et V-formet ryglæn, der tilpasser sig i takt med barnet vokser, hvilket bidrager til at forlænge autostolens levetid – og spare dig som forælder penge.

Hovedstøtten og sidestykkerne er polstret, som giver optimal komfort til dit barn. De bløde sidestykker giver også yderligere beskyttelse mod kollisionsuheld.

ADAC test resultat for Römer Kidfix II XP

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
72 ★★★★ ★★★★★ ★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

1 kommentar

  1. Hej Kristian

    Jeg skal have en autostol i vægtklassen 15-36 kg. Jeg overvejer denne autostol (kidfix ii xp) eller maxi cosi rodifix airprotect. Ved du om der er stor forskel i størrelsen på de to stole? Den skal bruges i en lille bil, hvor der i forvejen er lidt pladsmangel. Er de ok sammenlignelige sikkerhedsmæssigt, eller er maxi cosi bedst?
    På forhånd tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.