Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Kidfix SICT

Römer KIDFIX SICT er en af de sikreste og mest behagelige autostole til ældre børn på markedet. Stolen er henvendt til børn i alderen 4-12 år, der vejer 15-36 kg. Stolen bruger Isofix – systemet der bliver monteret til Isofix-fastgøringspunkterner i bilen.

Med Isofix-systemet sikrer du dig, at Römer KIDFIX SICT sidder ordentlig fast, og hverken kan vippe eller rotere. Dette gør det mere behageligt for barnet at sidde i stolen, ligesom det vil være med til at øge sikkerheden. Derudover er det let at se om man har monteret Römer KIDFIX SICT korrekt, da farveindikatoren viser om stolen er korrekt monteret. Dog kan Römer KIDFIX SICT også monteres med bilens 3-punktsele.

For at gøre stolen ekstra sikker anvender KIDFIX SICT også SICT teknologien. SICT teknologien tilføjer 2 luftfylde puder, som er placeret på hver side af autostolen. Disse puder er med til at fjerne noget af den energi eller belastning der normalt ville komme på siden, og barnet, i forbindelse med en sidekollision.

Undersøgelser foretaget af Römer viser at belastningsenergien ved sidekollisioner nedsættes med over 25%, ved anvendelse af SICT.

ADAC test resultat for Römer Kidfix SICT

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
76 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

5 kommentarer

 1. Hej. Skal bruge en reserve stol og overvejer denne eller kidfix. Hvilken vil du anbefale? Kan jeg sammenligne test resultaterne direkte på dem ? For den ene er jo testet i 2007 og det er jo nogle år siden efterhånden. Den anden er testet senere.

  1. Hej Henriette,

   Nej det kan du ikke. Du kan ikke sammenligne direkte, men når den har klaret sig godt i 2007, så er det stadig en god stol.

   Men der er kommet mange nye Kidfix modeller. Så spiller prisen ind eller har du set på nogle af dem? Du kan også få nogle af de nye til samme pris som nogle af de ældre.

   Mvh

 2. Så vidt jeg kan se er der Cybex solutions x2, denne, og denne uden SICT, hvis man skal gå efter vurderingerne… Hvad skal man så vælge?

  1. Hej Signe,

   Jeg ville vælge en Cybex Solution x2-fix, da jeg har fået flest positive erfaringer om den stol og så koster den en smugle mindre end ovenstående og sikkerhedsmæssigt skulle de være lige gode.

   Mvh

  2. Cybex VS. Kidfix

   Min oplevelse er at Cybex ikke kan udvides i højden, i samme udstrækning som Kidfix… Jeg har en pige på 7 år, som sagtens kan “vokse” yderligere med Kidfix, men ikke kan sidden i en Cybex.

   Den er værd at tage med.

   Sofia måler ca. 130 cm

   /Carsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.