Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Kidfix SL

Römer Kidfix SL

Römer KidFix SL er efterfølgeren til Römer KidFix. Det er en autostol for børn i alderen 4-12 år, eller 15-36 kg.

Römer KidFix SL er en meget fleksibel autostol, hvor der både er mulighed for montering med bilens 3-punkstsele eller Isofix. SL står for Soft-Latch der sikrer at autostolen er fastgjort til bilens Isofix beslag. Isofix monteringen sikrer også at stolen ikke vipper under turen, som giver en mere behagelig tur for dit barn og selvfølgelig også er mere sikkert.

Ved begge muligheder for montering af autostolen, bliver bilens 3-punktsele brugt som sele til barnet. Seleføringen er lavet enkel, der sikrer en korrekt placering af 3-punktselen hen over barnets bækken og skuldre, og sørger derfor for optimal beskyttelse.

Autostolen kan nemt og hurtigt flyttes fra en bil til den anden, da den kun vejer 6,4kg er den let at flytte med og samtidig er monteringen af stolen enkel. Når stolen monteres i bilen, vil ryglænet også tilpasse sig bilens ryglæn, hvilket gør at autostolen kan tilpasses til de fleste biler.

Autostolen har et V-formet ryglæn der tilpasser sig dit barn og samtidig kan nakkestøtten justeres i takt med at barnet vokser. Nakkestøtten er også ergonomisk designet, der sikrer den bedste sovestilling for dit barn, og god komfort under hele køreturen.

Sidestykkerne er blødt polstrede, der giver god beskyttelse i tilfælde at sidekollisioner. Römer KidFix SL har i 2015 opnået et højt testresultat på 74 %, der viser at det er en god og sikker autostol.

ADAC test resultat for Römer Kidfix SL

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
74 ★★★★ ★★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

6 kommentarer

 1. Hej kristian.
  Min datter vejer 15,5 kg og er 100 cm hun er dog kun 3 år og 4 mdr. Hvornår skal hun rykker op i en 15-36 autostol? Overvejet nemlig denne rømer til hende eller er det for tidligt?

  1. Hej Danielle,

   Når toppen af ørene går til toppen af hendes nuværende stol – så hvis der er plads i den lidt tid endnu, så vendt med, at skifte. Hun sidder nemlig bedre i 9-18 kg. stolen.

   Men har hun udvokset den gamle stol, er det ok, at sætte hende over i denne størrelse.

   Mvh

 2. Ved du, hvordan denne stol ligger i forhold til sikkerhed herunder hhv. frontal- og sidekollision? Jeg kan se hos Tænk, at Kidfix har klaret sig godt i test her, men ikke noget om SL-modellen. Derudover: Hvordan er dens mål sammenlignet med forgængerens?

  Venlig hilsen
  Liv Laurberg

  1. Hej Liv,

   Det er desværre svært, at sige noget som helst om, da stolen ikke har været igennem testen endnu. Jeg håber dog, at den er med her i oktober, så vi kan få lidt klarhed over, hvordan alle de nye Römer stole er.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.