Autostol.dk

Fra bloggen

Römer King II

Römer King 2 LS

Römer KING 2 er en autostol med sikkerhed og komfort i fokus. Autostolen er til børn i gruppe 1, der vejer fra 9-18kg, som svarer til børn i alderen ca. 9 måneder til 4 år.

Først og fremmest beskytter autostolen mod kollision, da den er lavet med specialskulderstropper der bremser barnets fremadrettede bevægelse ved kollision. Skulderstropperne er også blødt polstrede, så de ikke generer barnet under turen.

Autostolen beskytter også mod sidekollisioner, på grund af de dybe polstrede sidestykker.

Stolen monteres med et patenteret selestrammesystem, der sikrer sikker og korrekt montering af autostolen i bilen. Römer KING 2 er også nem at montere fordi autostolen har et vipbart sæde.

Barnet spændes fast med et 5-punkstssikkerhedsselesytem, der nemt kan justeres med en hånd og tilpasses dit barn. Samtidig kan hovedstøtten også justeres i takt med at barnet vokser.

Römer KING 2 har i 2016 fået et testresultat på 64 % svarende til 4 ud af 5 stjerner, der viser, at det er en god og sikker autostol.

Ud over sikkerhed er komfort også i fokus. Römer KING 2 kan indstilles i flere forskellige positioner – fra sidde til soveposition, hvilket giver en behagelig rejse for dit barn. Autostolen er selvfølgelig også blødt polstret, der giver yderligere komfort.

Du kan også nemt og hurtigt tage betrækket af stolen, hvis du ønsker at vaske betrækket, det kan gøres uden at skulle fjerne selen.

ADAC test resultat for Römer King II

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
64 ★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.