Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Max-Fix

Römer Max-Fix giver dit barn mulighed for, at sidde i den samme autostol fra det bliver født til 18 kg – og barnet kan sidde bagudvendt igennem hele perioden. Barnet er spændt fast med 5-punktsele.

Max-fix monteres med isofix og har en frontbøjle samt et søtteben, som sikre stolen mod rotation.

Der er babyindsats i stolen, så de helt små kan sidde optimalt og er uheldet ude kan betrækket nemt tages af.

For at give barnet den bedste komfort i stolen, er det muligt, at ændre sidestilling næsten uden, at barnet bemærket det. Der sidder et lille håndtag på siden, som man let lige kan dreje og så kommer Römer Max-fix i en ny position.

Römer Max-fix fik desværre en dårlig bedømmelse i autostoltesten, da der var skadelige stoffer i den. Römer har derfor lavet en ny og forbedre version, som du kan læse mere om her – Römer Max-fix 2.

ADAC test resultat for Römer Max-Fix

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
2 ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

4 kommentarer

 1. Hej
  Vi skal have fat i en bagudvendt stol til vores søn på 10 måneder (men ikke 9 kg endnu) i vores lille bil, som vi netop har købt. I vores store bil har vi lige rykket ham fra babystolen op i Besafe iZi Combi X3 IsoFix, som søster på 4 netop er vokset ud af. Men i den lille bil ved jeg ikke hvad vi skal vælge. Stolen vi søger skal passe til en Fiat Grande Punto fra 2010, som har isofix. På forsædet foran stolen skal der gerne kunne være en voksen på 175 cm. Kunne MaxFix fra Rømer være et bud? Eller er der en anden der kan anbefales?
  mvh Rikke

  1. Der er denne her som jeg ved der vil være plads til dvs. alle mand kan være i bilen og have det godt.

   Fair G 0/1 og du kan se billeder af den i Fiat Punto Evo på Sikkerautostol.dk

   1. Tak for svar! Det var en af de andre, vi også havde set lidt på:-) Kender du noget til Maxi Cosi 2ways Pearl og om den kræver meget plads? Den var jeg nemlig også lidt lun på, men kan ikke finde noget på den omkring størrelse. Vores store pige har det jo som sagt ikke været noget problem at have bagudvendt til hun var 4, men vil gerne have muligheden for at vende ham lidt før, hvis det bliver nødvendigt.

 2. Jeg har netop modtaget denne stol og den er helt fantastisk!

  Super nemt med isofix og den fylder ikke mere end min gamle babysafe fra Britax….

  Kan klart anbefale denne stol 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.