Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Safefix Plus TT

Römer Safefix Plus TT jet

Med Römer Safefix plus TT har den verdenskendte producent af blandt andet autostole Römer, fremstillede en stol hvor komforten er i højsædet. Uden at sikkerheden af den grund, er nedprioriteret. Autostolen er til børn i alderen 9 mdr til 4 år, der vejer 9-18 kg.

Blandt andet pga. de dybt polstrede sidestykker yder Römer Safefix plus TT den optimale sidebeskyttelse. Betrækket indeni autostolen er blødt og polstret, og meget let at tage af. Derudover er det vaskbart, så det er muligt at vaske såfremt det skulle blive beskidt.

Römer Safefix plus TT er også let at montere ved hjælp af ISOFIX. Støtte armene vil lyse op, og på den måde vise om autostolen er blevet monteret korrekt. Dette er vigtigt for at autostolen kan yde, den optimale beskyttelse.

Det er derudover også muligt at indstille autostolen i forskellige positioner, blandt andet sovestilling og sidestilling. Ligesom at det også er muligt at indstille hovedstøtte og skulderseler, således at Römer Safefix plus TT kommer til at passe til barnet og dette skal justeres i takt med at barnet vokser.

Stolen er på vej ud af markedet og det anbefales, at se nærmere på Römer Duo Plus – som er meget lig Safefix, da den kan anvendes med isofix, men også selemontering.

ADAC test resultat for Römer Safefix Plus TT

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed Komfort Rengøring / Finish
70 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

7 kommentarer

 1. Hej Autostol. Hvordan kan det være at stolen er på vej ud af markedet? Har set mig lidt lun på den!
  Kan se at den skal anvendes med bagtroppen. Hvad hvis der i vores Touran ikke er mulighed for fastgørelse fra producentensside? Må stolen anvendes uden?
  Håber at du kan svare.
  Tak for god informativ side og hjælp igennem junglen af gode produkter.

  1. Hej Birgitte,

   Det er ved, at være en ældre model og så vil Römer hellere have nogle af deres nye stole frem med ny teknologi.

   Men det er stadig en super god stol.

   Den må ikke monteres uden toptether – så skal du i stedet se på en stol med støtteben eller en som Duo Plus.

   Mvh

 2. Rigtig fin stol. Fin ekstra stabilitet med topstroppen,- kræver dog at der er mulighed for, at montere denne i bilen. Synd at den ikke også kan monteres med sele, da man jo engang imellem skifter bil.

 3. Hejsa.
  Tak for en god hjemmeside, det er dejligt med et overblik over autostol junglen.
  Lige et spm, kan man anvende safe fix’en uden isofix, hvis man fx vil have den over i en bil uden isofix..

 4. Vi har den her til vores første søn og er rigtig glade for den. Vi købte den fordi den virker rigtig sikker med både isofix og stroppen bagom. Det er også klart et plus at det stof den er lavet af skulle være lufttransporterende så de ikke sveder så meget. Synes nu nok min søn kan svede alligevel.
  Eneste minus er at den ikke kan sættes fast med sele. Har en veninde der ikke har isofix i bilen. Samt nu hvor der er kommet en lillebror kunne det være skønt nok engang imellem og kunne sætte ham på forsæder imens mor sad på bagsædet for at give sut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.