Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Swingfix M i-Size

Her er opfølgeren til babyautostolen. Den er stadig bagudvendt og har stadig samme, ergonomiske fordele, men den er blevet lettere at sætte i og tage ud af. Med Swingfix kan du nemlig dreje stolen 90 grader mod bildøren, så det er let og komfortabelt at åbne selen og tage barnet ud af stolen.

Stolen er den naturlige efterfølger til babystolen og kan bruges fra 3 mdr. til 4 år og fra 61 til 105 centimeter. Det er en bagudvendt stol, som det anbefales at bruge op til 4 år, hvor der kan skiftes til en fremadvendt model til de store børn.

Komfort hele vejen

Fordi Römer Swingfix M i-size skal bruges i den alder, hvor barnet vokser allermest er det så vigtigt, at den kan indstilles, så barnet sidder ergonomisk korrekt og komfortabelt i alle størrelser. Derfor finder du i denne model også 6 forskellige liggestillinger og en bøjle til fødderne, så benene sider godt helt op til 4 års alderen.

Det er vigtigt, at stolen kan indstilles og sørge for den bedst mulige komfort, så barnet ikke bliver ked af at skulle op i stolen. Samtidig er den 90 graders rotation noget, der virkelig er med til at gøre stolen sådan et godt valg for både barnet og forældrene.

Sikkerhed, tryghed og høj score i test

Swingfix har klaret sig rigtig godt i test af autostole i 2018, hvor den opnår hele 76% og heriblandt 5 stjerner for sikkerhed.

Den smarte og indstillelige benbøjle er en af de ting, der er med til at gøre stolen mere sikker i og med den ikke bare er med til at gøre stolen ergonomisk men også sørger for at stolen ikke tipper ved hårde opbremsninger.

ADAC test resultat for Römer Swingfix M i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
76 ★★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.