Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Swingfix i-Size

Swingfix i-Size autostole findes i syv stilrene farvenuancer. Det moderne, afdæmpede og stilsikre udseende passer til enhver bil. Autostolen kan bruges af nyfødte børn og op til de er cirka 4 år. Den er blød og behagelig for barnet at sidde i. Under udviklingen af autostolen, har komfort, stabilitet og sikkerhed været i høj fokus.

Komfort, stabilitet og sikkerhed i fokus

Swingfix i-Size har klaret sig godt i test. I 2018 fik autostolen et samlet testresultat på 76 procent.

Autostolen fik blandt andet 5 ud af 5 stjerner for sikkerhed.

Römer Swingfix i-Size kan klare op til 18 kg og bruges af børn op til 105 cm. Til de helt nyfødte benyttes indlæg i autostolen. Autostolen er designet til at stabilisere barnet, så det får en komfortabel biltur. Blandt andet ved hjælp af V-formet nakkestøtte, dybe sidevinger og regulerbart støtteben.

Autostolen har fået gode testresultater i kategorien brugervenlighed. Den kan monteres bagudvendt eller fremadvendt. Med fremadvendt montering kan du bedre kommunikere og holde øje med dit barn fra bilens førersæde, hvis autostolen er placeret på bagsædet. Bagudvendt montering giver optimal sikkerhed til spædbarnet.

Swingfix i-Size har 90 graders rotation, så det er let og komfortabelt for dig at få barnet placeret og spændt fast i autostolen. Barnet spændes fast med en 5-punktssele for optimal sikkerhed, og så barnet ikke kan flytte sig. Ved barnets bryst er selen dækket af blød gummi, der giver god komfort og stabilitet.

Det sker af og til, at babyer gylper, eller børn spilder på sædet. Derfor er sædebetrækket let at tage af og på sædet, og det tåler maskinvask.

ADAC test resultat for Römer Swingfix i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
76 ★★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.