Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Trifix 2 i-Size

TRIFIX 2 i-SIZE fra Britax Römer henvender sig til børn fra 15 måneder til 4 år, eller 76 – 105 cm og mellem 9-22 kg. Sædet er enkelt at installere, og er udviklet med sikkerhed i fokus. Stolen er rettet mod børn der naturligt skal skifte fra babyautostole til en børneautostol.

Du skal være OBS på, at barnet ikke kan vende bagud i en TRIFIX 2 OG at barnet skal være mindst 15 mdr. før stolen må bruges.

TRIFIX 2 i-SIZE kommer med SICT inside integreret i autostolen. Dette sikrer, at dit barn holdes på afstand fra et eventuelt sammenstød, samtidig med, at en større del af energien bliver absorberet i sædet. Hvilket giver en langt bedre beskyttelse i tilfældet af en sidekollision.

Autostolen kommer med Britaz Römers antivip-system, som reducerer risikoen for nakke- og hovedskader betragteligt i tilfældet af kollision. Antivip-systemet gør at kraften først føres nedad og ind i sædet, og dernæst fremad. Bevægelserne sker altså mere skånsomt.

TRIFIX 2 i-SIZE har v-formede topseler, hvilket sikrer, at stolen ikke kan rotere. Dette skaber en bedre stabilitet og sikkerhed, da det også mindsker dit barns fremadrettede bevægelse, i tilfælde af en kollision.

Let justerbar og høj sikkerhed

Autostolen kommer med en V-formet hovedstøtte. Dette er udviklet for at give en bedre sikkerhed, i tilfælde af en sidekollision. Denne form for hovedstøtte er nemlig med til at kontrollere dit barns hovedbevægelser. Denne del kan let justeres, så den passer bedst muligt, til dit barns behov.

Stolens sider er polstrede og bløde. Disser er med til at absorbere energien fra et sammenstød, og specielt ved sidekollision, giver dette en ekstra-stor beskyttelse.

TRIFIX 2 i-SIZE er udviklet med en 5-punktssele for at fastholde barnet bedre i sædet, samt at give bedre beskyttelse. Det giver en bedre sikkerhed, da energien fra et eventuelt sammenstød fordeles over 5 punkter, i stedet for 3.

Stolen fik 68% i 2018 testen, hvilket er på niveau med flere af de andre i-size stole.

ADAC test resultat for Römer Trifix 2 i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
68 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★★ ★★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.