Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Trifix i-Size

TRIFIX i-SIZE autostol fra Römer er designet til børn fra femten måneder til fire år. Der er tiltænkt sikkerhed ned i den mindste detalje, da stolen er designet til at beskytte både mod frontalsammenstød og sidekollision.

Dette skyldes, at de har lavet deres eget patenterede sikkerhedssystem Pivot Link, som beskytter mod frontalsammenstød. Ved sidekollision beskyttes barnet af sidevinger og den V-formede hovedstøtte. På den måde er barnet beskyttet optimalt, selvom du bruger samme autostol, når barnet er 15 måneder eller f.eks. 3 år.

Der er både et justerbart hovedstøtte og fempunktssele. Det er lavet sådan, at når du justerer hovedstøtten, så justeres fempunktsselen automatisk. Ved tilfælde af uheld fordeler fempunktsselen kraften over følgende fem punkter: To ved skuldrene, to ved hofterne og et, hvor selen spændes mellem benene.

Selens brystplader er lavet af neopren, så det er behageligt for barnet at have på under hele køreturen. Stolen kan justeres løbende, når I kører, da autostolen kan justeres i hele fire positioner. Især på længere rejser betyder det, at dit barn får en mere behagelig rejse.

Autostolen monteres ved hjælp af ISOFIX i bunden af autostolen. Det gør også, at I let kan skifte til en anden autostol, hvis der f.eks. kommer en lillebror eller lillesøster til familien, eller når barnet skal have en større autostol.

Der benyttes også Top Tether og derfor er dit barn bedre beskyttet i et uheld, da autostolen ikke kan rotere.

Der er dog en ulempe ved stolen. Da den er i-size godkendt må barnet ikke sidde fremadvendt i den før det er over 15 mdr. Og da stolen kun er fremadvendt, kan den først bruges når barnet er over de 15 mdr. Så du skal have en babystol, der kan bruges i lang tid eller først købe denne, hvis du fx. har haft en anden stol eller de barnet er større. For den vil typisk ikke kunne bruges når babystolen bliver for lille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.