Autostol.dk

Fra bloggen

Römer Versafix

Römers nyeste model i 9-18 kg. klassen – Römer Versafix. Stolen blev testet i 2013 og fik 72%, hvilket placerer den i top 4.

Römer Versafix monteres med isofix eller bilens 3-punktsele og for ekstra sikkerhed, kan du anvende Top Tether. Det er således ikke et krav, at du anvender Top Tether, da stolen er testet uden.

Stolen er fremadvendt og har indikatorer på siden, der viser når stolen er monteret korrekt. I isofix beslagene er antivippe system, hvilket er årsagen til du kan undvære TT.

Versafix har gode bløde siderstykker, som sikre barnet den bedste komfort. Den vejer ikke så meget, så den er nem at flytte fra bil til bil.

I Römer Versafix er barnet spændt fast med 5-punktsele, som nemt kan indstilles.

ADAC test resultat for Römer Versafix

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
72 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

3 kommentarer

 1. Vi overvejer en Versafix til vores den mindste, når hun skal skifte – er det helt tosset? Den kan vi i hvert fald se og prøve i Babysam, og efter balladen med storebrors seler, der er umulige at stramme, vil vi gerne kunne prøve stolen, inden vi beslutter os endeligt.

  1. Hej Trine,

   Det er altid en god ide, at tage ud og se stolen og især at prøve den i bilen.
   Det sikreste er jo endnu en bagudvendt stol – har i overvejet dette?

   Mht. Versafix, så er det ikke en stol i skal bruge penge på. Den skal erstatte Duo Plus, men koster mere end det dobbelte – uden at i får en bedre stol. Så jeg vil hellere se nærmere på Duo Plus eller en bagudvendt som https://autostol.dk/model/hts-besafe-izi-combi-x3-isofix/ – der er i samme prisleje som Versafix.

   Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.