Autostol.dk

Test af Maxi Cosi 2way Pearl i praksis

Maxi cosi 2way pearl bagudvendt
Maxi cosi 2way pearl bagudvendt

Igennem et helt år har 9 danske familie kørt rundt med en Maxi Cosi 2way Pearl og jeg har været så heldig, at få lov til at høre, hvordan stolen er i brug – om den kan bruges bagudvendt i så lang tid, som Maxi Cosi siger, om den er brugervenlig, om sovepositionen er god osv.

.

Hvorfor Maxi Cosi 2way Pearl?

Maxi Cosi var nogle af de første med en iSize stol – deres 2way Pearl, som kan bruges fra barnet er 67 cm til 105 cm. Stolen kan vendes begge veje og var det første gode bud på en stol, som passer perfekt til den danske adfærd.

Du kan læse mere om Maxi Cosi 2way Pearl her.

.

Det siger de 9 familier om stolen

God plads i stolen
God plads til lillesøster, 19 mdr., 11 kg og 87 cm.

Der er god plads i stolen. Her er det datteren på 19 mdr, 11 kg og 87 cm.Alle 9 familier er enige om, at der er god plads i stolen og flere af familierne mener faktisk, at deres barn også sidder bagudvendt om mere end 1 år da der er så god plads.

2way Pearl har også en virkelig god hvileposition når den er bagudvendt. Et par af familierne har vendt stolene om og de siger, at hvilepositionen ikke er alt for god når den er fremadvendt.

Derudover fremhæves det også, at seleføringen er utrolig god og at selerne er virkelig nemme, at stramme og få til at sidde korrekt på barnet. Men det som er mest genial er måden du løsne selerne igen. Her skal du blot ligge spændet ned og så kan du løsne. Ikke noget med besværlige knapper, der skal trykkes ned – det hele kan faktisk klares med en hånd.

Monteringen er også nem. Først klikker du 2way fix basen fast i bilens isofix og herefter klikker du bare 2way Pearl ned oven i basen og så er du køreklar. Den nemme montering har også fået flere positive kommentar med på vejen – især det med, at basen fortæller om det hele er sat korrekt – både isofixbasen, stolen og støttebenet og du undgår således fejlmonteringer.

Komforten oplever familierne også som god. Ingen af børnene brokker sig over, at sidde i stolen – heller ikke på længere ture. De har også et godt udsyn i stolen, så de kan følge med.

Så alt i alt – er alle 9 familier yderst tilfredse med stolen.

 

Er der plads til barnet sidder bagudvendt?

Storesster - stadig god plads
Storesøster sidder bagudvendt – 3½ år, 15 kg. og 101 cm.

Det er der vidst ingen tvivl om. Ud af de 9 familier, er der kun 2 som har vendt stolen. Den ene for, at få ro på bagsædet og forbi benene gik mod sædet (det er dog ikke et problem og stolen kan sagtens anvendes selvom barnets ben går mod sædet) og den anden fordi barnet var blevet 2½ år!! Og de igen gerne ville have mere ro – altså ikke noget med, at stolen var blevet for lille.

De 9 familier har sendt alder, højde, og vægt på deres barn og om det stadig sidder bagudvendt – det har jeg samlet i dette skema, så du nemt kan se, at der er god plads til, at barnet kan vende bagud (ved de to familier, hvor stolen er vendt om, er det tallene fra lige før de vende stolen om):

[table "82" not found /]

Er 2way Pearl pengene værd?

2way Pearl er en dyr stol, da du først skal have isofix basen og har du ikke brugt den til Pebble Plus stolen, er det en ekstra udgift til stolen. Det betyder, at den kommer op på 4.400 kr. Det er dog ikke dyrt i forhold til de andre isize stole på markedet og derfor er stolen bestemt alle pengene værd.

Du kan faktisk købe 2way Pearl på tilbud lige her (ca. 3.800 kr.)

Hvad autostol.dk siger om stolen

Jeg synes selv, at stolen er hel fantastisk og som det er lige pt. så skal vores datter sidde i en 2way Pearl når hun bliver ældre. Vi havde selv den gamle Pearl til vores søn og den var vi rigtig godt tilfredse med – og det regner jeg også med, at vi bliver for den nye model.

Det som jeg selv vægter højt er, at den kan bruges i så lang tid, har god soveposition og har klaret sig rigtig godt i testen – også i den nye hårdere 2015 test. Derudover er det positivt, at barnet har så godt et udsyn og der er god plads til, at benene kan gå ud til siderne når barnet bliver større.

.

De 9 familier fik disse spørgsmål

Hvor gammel er jeres barn i dag?
Hvor højt er barnet?
Hvor meget vejer barnet?
Sidder jeres barn stadig bagudvendt eller har i vendt stolen?
Hvis i har vendt stolen – hvor gammel var barnet, hvor mange cm og kg da i vendte stolen?
Hvad var årsagen til, at i vendte stolen fremad?
Er i tilfredse med stolen og hvad synes i om sovepositionen, monteringen og komforten?

Det er ikke sidste gang vi kommer til, at høre fra de 9 familier. Når der er gået ca. 6 mdr. mere vil jeg sende dem en ny mail og stille dem de samme 8 spørgsmål.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.