Guide: 3 Autostole På Bagsædet (2023 Opdatering)

Mange forældre står overfor spørgsmålet om, hvordan de skal få plads til tre autostole i bilen. For når familiens tredje baby kommer til, kan det være en udfordring at finde en bil, hvor der er plads til tre autostole på bagsædet på en behagelig og sikker måde.

Efter at have set flere hundrede kombinationer der virker og endnu flere der ikke virker er min erfaring at det ikke handler om at købe den største SUV på markedet, men om at finde den rette kombination af bil og autostole.

Vil du gerne finde en kombination der passer til jeres bagsæde? Så læs med videre.

Autostol beregneren bliver skabt

Den bedste måde at finde en kombination der fungerer er at teste alle autostole i netop din bil. Desværre er det også en urealistisk metode og derfor begyndte vi i 2016 med det næstbedste, nemlig at indsamle data fra forældre der havde 3 autostole på bagsædet. Det betyder at vi i dag har en liste med mere end 300 kombinationer af biler og autostole der er afprøvet af andre forældre.

Det hjælper dog ikke meget hvis en stol udgår eller din bil ikke er på listen og derfor har jeg også udarbejdet en beregner hvor jeg har registreret bredden på godt og vel alle autostole på det danske marked. Det betyder, at du får adgang til over 240.000 forskellige kombinationer af autostole i regnearket.

Lyder det som noget for dig? Se hvordan du får fat i beregneren herunder.

Køb Beregneren Her

Der ligger mere end 100 timers arbejde i indsamling af data og udarbejdelse af beregneren som desuden opdateres hvert år når der udkommer nye autostole.

Derfor tager jeg 95,- for pakken som du kan købe og downloade på knappen herunder.

Fik jeg sagt at der både er support på mail og tilfredshedsgaranti? Hvis du køber beregneren hjælper jeg gerne med de sidste spørgsmål over mail og er du ikke tilfreds med beregneren så kan du altid få fuld refundering.

[purchase_link id=”10077″ text=”Køb Nu” style=”button” color=”blue”]