Om siden

Autostol.dk hjælper dig med finde den rigtige autostol til dit barn. Vi har forskellige guides, som giver dig svar på alle de vigtige spørgsmål, du skal overveje, når du skal vælge autostol. Derudover kan du også finde tests og gode råd til at få mest muligt ud af din autostol og til at gøre livet med børn i bilen så nemt som muligt.

Få gratis og hurtig hjælp til valg af autostol

Hos Autostol.dk vil vi gerne sørge for, at du finder den perfekte løsning. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige autostol til dit barn, tilbyder vi en gratis og hurtig service, hvor vi anbefaler 4 autostole ud fra dit barns specifikke behov.

For at komme i gang skal du blot svare på et par spørgsmål om dit barn. Derefter modtager du vores anbefalinger til autostole, der passer ham eller hendes bedst.

Hvem står bag autostol.dk?

Vi er to forældre, der ønsker at hjælpe andre forældre med at finde den rigtige autostol til deres barn.

Vi har førstehåndserfaring med udfordringerne ved at finde en god autostol. Vi har selv været igennem processen flere gange og ved, hvor tidskrævende det kan være. Der er så mange forskellige typer af sæder på markedet, at det er svært at vide, hvilken der er den bedste løsning for netop dit barn og din bil.

Det er derfor, vi driver Autostol.dk. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige stol til dit barn, så du kan føle dig sikker på, at de er sikre og komfortable, når de rejser i bilen.

Christian Soelberg Due

Jeg er far til to børn og har to gange været igennem processen med at finde autostole til mine børn. Jeg er også en erfaren marketingsmand med god forståelse for, hvordan man vurderer produkter efter kvalitet og “value for money”.

Rasmus O. Firla-Holme

Jeg er blogger, podcaster og far til tre drenge. Jeg er fanatisk når det kommer til at udvælge produkter af høj kvalitet til en fair pris. Gennem årene har jeg ejet flere forskellige biler af varierende størrelse, og jeg har lært at finde plads til familien i selv det mindste køretøj.