Biler med plads til 3 autostole

For mange forældre med 3 børn, er det et stort puslespil, at få plads til 3 autostole på bagsædet – for hvordan gør man lige det og hvilke modeller kan være i bilen?

Jeg er derfor igang med, at samle informationer om, hvilke biler der kan have tre autostole på bagsæderne, hvilke tre autostole det er samt hvordan de er placeret.

Så har du tre autostole på bagsædet må du MEGET gerne udfylde nedenstående, så du kan hjælpe mig, med at hjælpe andre forældre.

– HUSK at autostolene skal stå korrekt og de ikke må rører ved dørene. Andre forældre kommer til, at bruge dine oplysninger.

Vil du have alle besvarelserne – så tjek her.

[car_seat_questionnaire]

Tre børn på bagsædet er besværligt i langt de fleste biler på det danske markedet, men der findes alligevel en del modeller, hvor det er muligt – hvis blot kombinationen er korrekt.

For at hjælpe med, at skabe overblik har jeg lavet ovenstående indsamling, hvor jeg håber mange forældre vil dele deres informationer sådan at andre forældre er fri for, at blive fortvivlet og nemmere kan se mulighederne for tre autostole på bagsædet. Det er trodsalt billigere at skifte stolene ud – end bilen 😮

Når jeg har fået nok besvarelser vil jeg begynde, at lave en oversigt, hvor man kan se bil modeller samt hvilke autostole folk så har held med, at finde plads til i bilen – og de på samme tid står korrekt.

Så har du selv tre børn eller kender du forældre med tre børn, må du meget gerne få dem til, at udfylde ovenstående.