Kunsten at finde den rette bil ifm. en familieforøgelse

Photo of author
Skrevet af Redaktionen
· Opdateret

Dette indhold er sponsoreret

Det er på alle mulige måder fantastisk og livsbekræftende at stifte familie. Der følger dog et stort ansvar med, når man sætter et barn til verden. Foruden at skulle tænke i opdragelse, sundhed og planlægning, så er der nogle praktiske ting, der skal på plads, når familien får et nyt lille medlem. En af de praktiske ting, der skal tages hånd om, omhandler familiens vigtigste transportmiddel; bilen. Mange par går ud og investerer i en ny bil ifm. en familieforøgelse, og det skal du og din udkårne måske også til. Hvis det er korrekt antaget, så læs videre og læs alt om, hvordan I finder den perfekte familiebil.

Kan du ikke lægge et stort kontantbeløb på en gang? Overvej flexleasing af bilen

En god, rummelig og sikker familiebil kan nemt koste 400.000 kr. eller mere. Det er mange penge for de fleste børnefamilier, og derfor ser mange sig om efter et alternativ til at købe bilen. Et populært alternativ er at benytte flexleasing. I dag er det muligt at flexlease både store og små biler, og familiebiler er ingen undtagelse. Du kan f.eks. få et godt tilbud på flexleasing hos Fleasing.

En af fordelene ved flexleasing er, at registreringsafgiften deles op i mindre rater, at der er et større gensalgsmarked ved aftalens udløb, og at du kan få råd til en større og bedre bil.

Den skal være tilstrækkelig rummelig

En baby fylder ikke meget, men det gør babyens autostol, barnevogn osv. til gengæld. Derfor er det nødvendigt at købe / lease en rummelig bil, hvis det skal være nemt og bekvemt at fragte hele familien fra A til B.

Foruden at prioritere god plads på bagsædet, så vil det også være en fordel, hvis bagagerummet er rummeligt. Babyudstyr fylder nemlig mere, end man lige forventer, og derfor kan man hurtigt blive udfordret, hvis man har en bil med et mindre bagagerum. Et godt valg kunne være en stationcar fra f.eks. Audi, Mercedes eller Porsche.

Der skal ikke være en finger at sætte på sikkerheden

Som mor eller far kan du helt sikkert nikke genkendende til, at dit barns sikkerhed er din førsteprioritet. Derfor er du naturligvis interesseret i at købe / lease en bil, der er sikker på alle parametre.

Sikkerheden i biler kan variere rigtig meget, og derfor giver det mening at undersøge dette nærmere, når to eller flere biler skal sammenlignes. Du kan med fordel undersøge, hvordan de biler, du finder interesse i, har klaret sig ved crashtests udført af eksperter. Det er nemlig meget sigende for, hvor sikre bilerne i virkeligheden er. Sikkerhed koster, men de ekstra penge, som det koster, er givet rigtig godt ud.