Autostol.dk

Fra bloggen

Besafe iZi Flex Fix

iZi Flex FIX i-Size er en højrygget autostol som formår at give god rygstøtte gennem sit høje ryglæn, samtidig med at stolen ikke fylder meget i bilen. I en normal 5-dørsbil med et 3-sæders bagsæde vil man kunne få plads til 3 børnestole af denne type. Herudover er stolen også yderst komfortabel, tilbyder fleksible justeringsmuligheder og lever samtidigt op til i-Size.

Faktisk er Flex Fix i-Size den første stol i 15-36 kg klassen, der lever op til i-size kravene – en stol vi har ventet på.

Test resultat blev heldigvis godt og den fik hele 72%, hvilket er et yderst fornuftig resultat i vægtklassen.

En fleksibel stol med sikkerhed og komfort i højsædet

Som navnet antyder, er denne type af barnesæde lavet med fleksibilitet i sinde. Stolen er fleksibel gennem at være let at installere i bilen, med hensigten at der skal være plads til hele 3 ved siden af hinanden i samme bil, samtidig med at stolen skal tilbyde maksimal sikkerhed og ikke mindst komfort til dit barn.

Denne autostol er lavet til anvendelse af børn i alderen 4 til 12 år. Den brede målgruppe stiller høje krav til stolens evne til at kunne justeres. Netop derfor kan du også justere stolens højde fra 100 til 150 cm i højden.

Et hav af funktioner og udstyr

Modellen er den første højryggede selestol på markedet, og tilbyder ikke mindre end 3 lags sidekollisionsbeskyttelse. Derudover har sædet også en nakkestøtte som giver en høj komfort og lader barnet sove i en behagelig hvileposition under længere køreture.

Stolen har adskillige foranstaltninger som sikrer, at bilens seler ikke kommer til at irritere dit barn. Der er både hofte- og skulder-guider monteret på stolen, som sikrer at sikkerheden ikke kommer i vejen for dit barns velbehag. Netop for at sikre barnets komfort er disse guidere fremstillet i bløde materialer. Skulder-guideren kan afløses, så den forbliver korrekt placeret, som barnet vokser.

ADAC test resultat for Besafe iZi Flex Fix

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
72 ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.