Autostol.dk

Fra bloggen

BeSafe iZi Go Modular i-Size

Besafe iZi Go modular i-size

BeSafe iZi Go Modular er en babyautostol, der kan bruges fra fødslen og frem til babyen vejer op til 13 kg – som svarer til en alder på omkring 12-15 måneder.

Babyautostolen giver den bedste komfort til de mindste, samtidig med at autostolen giver god sikkerhed. BeSafe iZi Go Modular er godkendt efter den nye i-Size standard der tager udgangspunkt i barnets højde, i stedet for vægt.

I 2016 fik BeSafe iZi Go Modular et rigtig godt testresultat på 74 % i autostoltesten, som blandt andet var 5 ud af 5 stjerner for sikkerhed. Det viser at babyautostolen er en af de bedste i denne vægtklasse.

Babyautostolen er lavet i stødabsorberende materiale, der giver den bedste sikkerhed i tilfælde af kollision. Der er en hovedindsats til de nyfødte, som giver en god komfort og sikkerhed fra fødslen. Hovedindsatsen kan nemt tages ud, når babyen vokser.

BeSafe iZi Go Modular har også en integreret solskærm, der sikrer en god og behagelig køretur for babyen.

Babyautostolen kan monteres ved hjælp af BeSafe iZi Modular Isofix base, eller ved brug af bilens 3-punktssele.

Hvis du installere babyautostolen med Isofix basen, bliver det mere fleksibelt at bruge babyautostolen til at bære babyen rundt. Når du skal sætte babyautostolen tilbage i bilen, skal du nemlig kun klikke autostolen fast på basen, uden yderligere montering. En indikator på basen bekræfter når basen er korrekt monteret, hvilket mindsker risikoen for fejlmontering. Samtidig kan iZi Modular Isofix base også bruges til autostolen iZi Modular, som er en autostol der kan bruges fra 9-18kg.

ADAC test resultat for BeSafe iZi Go Modular i-Size

Bedømmelse Sikkerhed Bruger-venlighed Ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
74 ★★★★★ ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

4 kommentarer

 1. Hej Kristian,
  Jeg skal købe en 0-1 års stol til mit kommende barn (februar). Vi har en Recaro Zero 1 som vores 2,5-årige sidder i nu, og som #2 passende kan overtage når hendes første stol bliver for lille.

  Mit spørgsmål går på hvilken stol du kan anbefale os når vores prioriteter/behov er som følgende:

  1) God til lange ture (1-3 timer – jeg er klar over at baby ikke må sidde så længe af gangen uden pause).

  2) Kan lægges langt ned (vores Skoda fabia sæder skråner meget ned mod ryglænet, så det kræver lidt ekstra positioner at få stolen godt ned at ligge).

  3) Montering på base (isofix findes i bilen).

  4) Helst ikke for tung at bære.

  5) Helst er forholdsvis kompakt (både i længde og bredde).

  Jeg har kigget på BeSafe iZi Go Modular, Maxi Cosi Pebble og Pebble plus, Recaro Privia (som nævnt ikke et stort problem for os hvis den hurtigt bliver for lille), Römer Baby Safe Plus II, og mange flere, men kan ikke overskue junglen. Håber du kan hjælpe, især med at afklare spørgsmålet om hvor meget de enkelte modeller kan lænes ned.
  På forhånd tak,

  1. Hej Jakob,

   Når i allerede har styr på stol nr to, ser jeg ingen grund til, at I købe en stol/base der passer til de nye isize stole.

   Det skulle kun være for, at den måske var nemmere at sælge igen. Ellers er en af de “gamle” modeller helt fine til jer.

   Der er ikke den store forskel i de stole du har nævnt eller i den vægtklasse. Så det er mere et spørgsmål om, hvad det må koste og om den skal være nem at sælge igen.

   Et sæt som Pebble plus og 2way base eller besafe modular kommer du nemt af med igen. Men anskaffelsesprisen er også høj.

   Men sikkerhedsmæssigt er der næsten ingen forskel på de nævnte stole.

   Mvh

 2. Hejsa
  Har sluppet mig løs i junglen af autostole og pt står valget mellem BeSafe modular eller Maxi Cosi Pepple Plus.
  Har du gode argumenter for og imod disse to stole?

  Tak 🙂

  Stine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.