Autostol.dk

Fra bloggen

Brio Zento

Brio Zento

Brio Zento er en kombinations autostol, der både kan bruges som bagudvendt og fremadvendt autostol. Brio Zento er godkendt til børn op til 25 kg.

Brio Zento har integreret justerbar hovedstøtte og god plads til skulderne.

Brio Zento kan bruges, som bagudvendt autostol i alle biler. Autostolen bliver installeret ved hjælp af bilens 3-punktssele. Det er muligt, at justerer stolen således, at den bliver endnu mere behagelig for barnet, at bruge. Det er vigtigt, at man er opmærksom på, at indstille Brio Zento i takt med, at barnet vokser.

De fleste forældre bruger Brio Zento, som bagudvendt autostol. Til dette formål kan man anvende Brio Zento indtil barnet vejer25 kg. Hvis man derimod gerne vil bruge Brio Zento, som fremadvendt autostol er dette også en mulighed. Brio Zento kan blive brugt, som fremadvendt autostol med 5-punktselen fra barnet vejer 12-18 kg, fra barnet vejer 15-25 kg kan Brio Zento bruges som fremadvendt autostol med sikkerhedsselen.

4 kommentarer

  1. Ved I om man kan tilkøbe en hovedstøtte til en lidt ældre model af Brio Zento, som ikke har den ekstra støtte, de nyere modeller har? Og i givet fald hvor?

  2. Vi er glade for vores Brio Zento. En behagelig stol vores 8 mdr. datter sidder godt i!
    Vi har dog et problem: Hun hænger med hovedet når hun sover. Vi har en Citroen xzara Picasso og har derfor god plads. Kan det mon være en løsning at montere stolen ovenpå en skråpude så stolen får en bedre hvileposition??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.