Autostol.dk

Fra bloggen

Concord Absorber XT

Concord Absorber XT

Absorber XT fra Concord er en autostol for børn der vejer fra 9-18 kg, som svarer til en alder på ca. 9 måneder til 4 år.

Absorber XT byder på god sikkerhed, enkel montering og samtidig god komfort for barnet.

Autostolen er udstyret med et dobbelt lag af sikkerhedsskal, der giver den bedste sikkerhed i tilfælde af sidekollision.

Autostolen monteres med Isofix, samt bilens 3-punktssele, der giver den bedste stabilitet. Monteringen er stolen er lavet enkelt, så det er muligt at flytte autostolen mellem biler. Ud over det monteres autostolen også med et støtteben, der giver yderligere stabilitet og dermed en bedre sikkerhed. En trykindikator på støttebenet sikrer at det monteres korrekt.

I autostolen sættes barnet fast med en 5-punktssele. Betrækket er lavet blødt polstret så det generer mindst muligt under køreturen. Samtidig er betrækket nemt at tage af, hvis det fx skal vaskes.

Hovedstøtten kan justeres i takt med at barnet vokser, så sikkerhed og komfort følger med.

Som noget anderledes er autostolen lavet med et trin, så barnet nemmere selv kan sætte sig op i autostolen, og forældrene ikke nødvendigvis skal løfte barnet op. Under køreturen kan trinnet bruges som fodstøtte. Autostolen har i alt 5 forskellige sidde/ligge positioner, som der nemt kan skiftes mellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.