Autostol.dk

Fra bloggen

Concord Transformer Pro

Concord Transformer Pro

Transformer Pro fra Concord er en autostol der kan bruges fra ca. 9 måneder og op til ca. 12 år – eller 9-36 kg. Autostolen går på altså ind og dækker to autostole-grupper.

Fra 9-18 kg bruges en stødabsorberende mavepude som ekstra sikkerhed i autostolen, hvilket er grunden til, at autostolen har den lange forbrugstid. Fra 15-36 kg skal barnet bare spændes fast med bilens 3-punktssele.

Transformer Pro har rigtig god sikkerhed. I 2012 fik den et testresultat på 66 % i autostoltesten, hvilket viser, at det er en sikker autostol. Det samlede testresultat svarer til 4 ud af 5 stjerner, og i blandt andet sikkerhed fik autostolen et godt resultat.

Autostolen har god sidekollisionsbeskyttelse. I alt 3 stødabsorberende lag giver den bedst mulige beskyttelse i tilfælde af en sidekollision.

Autostolen monteres med Isofix og bilens 3-puntkssele. Seleføringen er lavet intuitiv, så det er nemt at se hvordan selen skal sættes fast. Men den enkle montering er det muligt at flytte rundt på autostolen, til forskellige biler.

Autostolen kan justeres i takt med at barnet vokser, så sikkerheden følger med. Hovedstøtten kan nemt justeres, samt højde og bredde på skulderstropperne.

Transformer Pro er også komfortabel for barnet. Betrækket er blødt, og armlænene er polstrede for at give den mest behagelige køretur.

ADAC test resultat for Concord Transformer Pro

Bedømmelse Sikkerhed Brugervenlighed og ergonomi Kemikalier Rengøring / Finish
66 ★★★★ ★★★★ ★★★★★ ★★★★

Klik her for at se den fulde testoversigt fra ADAC (FDM’s tyske søsterklub)

2 kommentarer

  1. Har problemer med at selen ikke kan nå rundt om mavepuden på Cybex Pallas. Har i erfaring med om denne Concord Transformer Pro har det samme problem?

    1. Hej Pia,

      Stolene er ca. lige store og derfor vil du nok også få problemer med mavepuden på denne. Mavepude stolene passer nemlig ikke i alle biler, da selerne ikke er lange nok og derfor skal man huske, at teste dette inden køb af stol.

      Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.