Autostol.dk

Fra bloggen

Concord Transformer XT Pro

Concord Transformer XT Pro

Transformer XT PRO fra Concord er en autostol der går ind og dækker to grupper af autostole, da den kan bruges fra 9 måneder og op til 12 år. Det er en vægt på 9 til 36 kg.

Transformer XT PRO sikrer god sikkerhed både for de mindre børn, men også for børnene op til 12 år. Grunden til den lange brugstid for autostolen er, at der følger en stødabsorberende pude med, som gør at autostolen kan bruges helt ned fra 9 måneder.

Hovedstøtten på autostolen kan også justeres i takt med at barnet vokser. Når hovedstøtten justeres følger bredden på autostolen også med.

Transformer XT PRO kan indstilles i forskellige ligge/sidde positioner, så I selv kan vælge hvordan barnet skal sidde under køreturen.

Med 3 stødabsorberende lag sikrer Transformer XT PRO optimal sidekollisionsbeskyttelse.

Autostolen monteres med Isofix, der giver en god stabilitet for autostolen. Barnet spændes fast med bilens 3-punktssele. Autostolen er lavet så det er nemt at se hvordan selen skal sættes fast, både når der bruges selepude og når barnet ikke har brug for selepuden mere.

Betrækket er lavet i blødt polstret stof, så det sikrer den bedste komfort. Samtidig kan betrækket nemt tages af, hvis du ønsker at vaske det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Autostol.dk’s guide – lad mig udvælge din autostol!

Dit barn skal have en autostol, der passer til alder, højde og vægt. Ved at bruge Autostol.dk's guide får du mit bud på, hvilke(n) autostol, der vil være det optimale valg for lige netop dig og dit barn.